sneakersy

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
Chiquita

Post autor: Chiquita »

A ja mam pytanko. Chcę sobie kupić sneakersy Sansha Blitz. Zastanawiam się tylko nad rozmiarem. Czy duża jest różnica między rozmiarami?? Waham się między 7M a 8M. (na co dzień noszę buty 38). Mierzyłam 7 i są dobre, ale tak dosyć ciasno trzymają się na nodze (tzn nie cisną, ale czuję je na stopie). Czy lepiej, żeby były własnie takie dopasowane, czy ciut większe??
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Zależy o ile są za duże - jeśli tylko trochę to ja wybrałabym te większe, bo zawsze jest możliwość, żę stopa Ci urośnie. Jeżeli już nie rośnie to bierz te na styk. Mogą się ciasno trzymać, byle nie za bardzo. Powinny być tak dopasowane, żeby wygodnie Ci się w nich ćwiczyło;)
Chiquita

Aha. Dziękuję serdecznie za odpowiedź. No w moim wieku to stopa już raczej nie rośnie, hehe :) Więc wezmę te mniejsze. Pewnie i tak się trochę "rozczłapią". :)
Jeszcze raz dziękuję.
Olciasuzy

Post autor: Olciasuzy »

Mam! Sansha Tutto Nero. Gorąco polecam te butki. Są wspaniałe. Miałam uczyć się WOSu, ale tylko chce mi się tańczyć, więc tańczę. Są bardzo lekkie, wydaje się, jakby unosiły w powietrzu ;). Wczoraj wysłane z Warszawy - dzisiaj doszły. Serdecznie polecam, naprawdę :)
Ayaka

Post autor: Ayaka »

[quote:31466ea3d8="Chiquita"]A ja mam pytanko. Chcę sobie kupić sneakersy Sansha Blitz. Zastanawiam się tylko nad rozmiarem. Czy duża jest różnica między rozmiarami?? Waham się między 7M a 8M. (na co dzień noszę buty 38). Mierzyłam 7 i są dobre, ale tak dosyć ciasno trzymają się na nodze (tzn nie cisną, ale czuję je na stopie). Czy lepiej, żeby były własnie takie dopasowane, czy ciut większe??[/quote:31466ea3d8]

Zdecydowanie bierz te dopasowane, ja kupiłam takie właśnie ciut większe (fakt że Tutto Nero ale myślę że w innych modelach wygląda to podobnie) i w tej chwili po roku uzywania muszę nosić do nich grube skarpety bo inaczej by mi z nóg pospadały :?
Chiquita

Tak tez zrobiłam. Zamówiłam mniejsze. Teraz tylko z niecierpliwością czekam na przesyłkę :D

Dziękuję za wszelkie odpowiedzi
Nina

Post autor: Nina »

Chciałabym poradzić się w kwestii zakupu sneakersów. Zastanawiam się nad modelami Highlander i Hi-Step z Sanshy. Który jest lepszy?
Columbina

Post autor: Columbina »

Ja bym doradzała Hi-Step, bo są podobne do Dynamo, a ich właśnie używam i są rewelacyjne :) Szczerze je polecam...
Nina

Post autor: Nina »

Dziękuję!
Ayaka

Post autor: Ayaka »

Pytanko:
- Czy ktoś prał sneakersy??? W pralce, ręcznie? Jak one to zniosły?

Mam model Tutto Nero maja 3 lata intensywnie używane są w stanie idealnym, chciałabym je odświeżyć, ale boję się ze pranie w pralce może je zniszczyć. Jak ktoś ma jakieś doświadczenia na tym polu proszę o opinię.
ODPOWIEDZ