sneakersy

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Nie sądze, żeby podwyższona cholewka Ci przeszkadzała. Widziałam wiele osób, które takową miały (np. Ania Bosak na warsztatach) i w niczym to nie przeszkadzało;)
neufra

Post autor: neufra »

kocham podwyższona cholewkę........noga bardziej stabilna...mniejsze prawdopodobieństwo skręcenia kostki
Olciasuzy

Post autor: Olciasuzy »

Tylko jeszcze się zastanawiam czy można na boomerangach robić piruety (w tutto nero są takie noski na przodzie, a w boomerangach ich nie ma) :roll:
Nati

Post autor: Nati »

na stronie http://abcfitness.home.pl...=1a&language=pl są teraz takie czerwone S. w promocji za 180 zł. CO o nich sądzicie?? ja bardziej modern, jazz, więc zależałoby mi na swobodnym obciąganiu stóp. Myślicie ze są ok? bo mnie się takie jakieś nie bardzo wydają. Jeszcze w Akcesie widziałam bodajże za 240 zł. Ktoś ma? poldeca?

Ile będzie wynosić koszt przesyłki? i jak przebiega takie kupno? tzn jak się płaci iw ogóle.... Myślałam nad modelem Dynamo s Sanshy. ok 35 ojro. Czy sie opłaca?
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Nati jak tańczysz modern/jazz to nie lepiej żebyś zamówiła jazzówki?
kosssela

Post autor: kosssela »

http://abcfitness.home.pl/index.php?cPath=123
Princess to jest dobry adres:)
Nati

Post autor: Nati »

Nie chcę jazzówek. Poza tym nie chcę iść do ćwiczen na zajęciach (bo tancze boso), ale na warsztaty.
Stokrotka=)

Post autor: Stokrotka=) »

A co powiecie o modelu Sanshy Hi-step?
Olciasuzy

Post autor: Olciasuzy »

Nati, a nie lepiej kupić na allegro.? Co prawda wychodzi drożej, ale jeśli policzyć koszty przesyłki (ok. 40 zł) to myślę, że wyjdzie porównywalnie, a poza tym - może to dziwne- ale ja nie ryzykowałabym kupna zza granicy ;). Wiem, wiem, staroświecka jestem, ale wolę być zawsze pewna na 100 % tego, co kupuję ;). A poza tym, możesz - jeśli są- zajrzeć do sklepów swojej okolicy. Sklepy często robią wyprzedaże i przeceny pod koniec sezonu (przynajmniej we Wrocławiu tak jest ;)).

Ponawiam swoje pytanie xD Czy w Boomerangach firmy Sansha można bz problemu robić piruety :(?
Cheryl

Post autor: Cheryl »

W jazzówkach chyba się zwykle nie robi na placach obrotów, tylko na pół palcach.
Ja mam Boomeville (to co Boomerangi ale zamszki) i jestem zadowolona. Nie da się kręcić na palcach.
ODPOWIEDZ