You Can Dance 2
-
~ balerinka ~
Nie za smutną historię, ale za TANIEC. Za to, że od ostatniej edycji się trochę zmieniła, co według jury jej się chwali. To prawda, że ona jest jeszcze taką "małą dziewczynką" ale tańczy dobrze. Ciekawa jestem, czy osoby krytykujące też zatańczyłyby tak jak ona. Co jak co, ale w modernie jest bardzo dobra. Trzeba tylko poczekać i zobaczyć jak się sprawuje w innych technikach. A to na razie nie jest nam dane...
Nadal uważam, że większość z Was się nja niej uwzięła - to nie jej wina, że promują ją tym wypadkiem. A poza tym dla niej to też musiało być strasznie i chwała jej za to, że potrafiła się po tym podnieść i tańczyć dalej. Ja życzę jej żeby zaszła daleko(może nie do końca, bo na to nie jest przygotowana)
A poza tym łatwo Wam tak wszystkich ciągle krytykować... Wiecie jaki to jest sukces dojść tak daleko, ile czynników się na to składa?!
Może nad tym najpierw należy pomyśleć ;)
Ps. A poza tym sami piszecie, że jej po prostu nie lubicie, to czy wasze opinie sa na pewno oiektywne?! Czy nie zachowujecie się trochę jak ludzie, którzy się nie znają na tańcu i oceniają po wyglądzie, albo charakterze:)
Nadal uważam, że większość z Was się nja niej uwzięła - to nie jej wina, że promują ją tym wypadkiem. A poza tym dla niej to też musiało być strasznie i chwała jej za to, że potrafiła się po tym podnieść i tańczyć dalej. Ja życzę jej żeby zaszła daleko(może nie do końca, bo na to nie jest przygotowana)
A poza tym łatwo Wam tak wszystkich ciągle krytykować... Wiecie jaki to jest sukces dojść tak daleko, ile czynników się na to składa?!
Może nad tym najpierw należy pomyśleć ;)
Ps. A poza tym sami piszecie, że jej po prostu nie lubicie, to czy wasze opinie sa na pewno oiektywne?! Czy nie zachowujecie się trochę jak ludzie, którzy się nie znają na tańcu i oceniają po wyglądzie, albo charakterze:)
szczerze mówiąc ja nie widze w jej tancu nic nadzwyczajnego. Miałam okazje oglądac Kornele na żywo i rzeczywiście są rewelacyjne. Ale ich siła moim zdaniem jest w zespole, w tym, ze wykonują wszystko idealnie równo. Widzialam tez pare z nich tanczących solo i wtedy nie robily juz na mnie specjalnego wrazenia. Takie jest moje zdanie, mam prawo je miec czy nie tak?
-
~ balerinka ~
[quote:6d3b352b26="gim-dance"] Takie jest moje zdanie, mam prawo je miec czy nie tak?[/quote:6d3b352b26]
Oczywiście, że tak:)
Co do Idy i Żanety. Oczywiście, że Ida była lepsza technicznie (w końcu chodzi do najlepszej szkoły baletowej w Polsce) ale ona nie za bardzo umiała pokazać w czym jest dobra, jak to było wiele razy podkreślanie wszędzie wymachiwała nogami pokazując swoje rozciągnięcie. Poza tym ją można porównywać do Kasi (oczywiście jest różnica wiekowa) ale widać przepaść... Moim zdaniem;)
Ciekawa jestem, czy gdyby Żanety tak nie promowali tym wypadkiem też byłybyście do niej tak uprzedzone?!
Poza tym Ida też była słodka, może nie aż tak, ale miała taki głosik i też się tak śmiała...;)
Oczywiście, że tak:)
Co do Idy i Żanety. Oczywiście, że Ida była lepsza technicznie (w końcu chodzi do najlepszej szkoły baletowej w Polsce) ale ona nie za bardzo umiała pokazać w czym jest dobra, jak to było wiele razy podkreślanie wszędzie wymachiwała nogami pokazując swoje rozciągnięcie. Poza tym ją można porównywać do Kasi (oczywiście jest różnica wiekowa) ale widać przepaść... Moim zdaniem;)
Ciekawa jestem, czy gdyby Żanety tak nie promowali tym wypadkiem też byłybyście do niej tak uprzedzone?!
Poza tym Ida też była słodka, może nie aż tak, ale miała taki głosik i też się tak śmiała...;)
-
aankaa_baletnica=)
Oj nie... Ida na pewno nie była taka słodka. Ida wg. mnie zachowywała sie o wiele dojrzalej. W ogóle Idę lubiłam i podobało mi się jak tańczy. Za Żanetą nie przepadam... Jakoś tak chyba po prostu... Tańczy w sumie też tak normalnie, nie jakoś nadzwyczajnie. Ale jak już kiedyś pisałam dopóki ona się nie odzywa to jest w miarę ok, ale jak zacznie gadać to mnie wkurza niesamowicie... Takie moje odczucia, a to, że ją promują wypadkiem to rzeczywiście nie jej wina.
A mi szkoda że odpadła Mila (tak se przypomniałem aqurat ni w gwizdek ni w oko ..)
Właśnie za osobowość - za to co prezentowała cała sobą. Na ocenie technicznej tańca się nie znam więc zmilczę.
Ale powiem tak, jedna z niewielu osób w programie (łącznie z jury :D ) z którą bym się chętnie napił kawy :)
Torin
Właśnie za osobowość - za to co prezentowała cała sobą. Na ocenie technicznej tańca się nie znam więc zmilczę.
Ale powiem tak, jedna z niewielu osób w programie (łącznie z jury :D ) z którą bym się chętnie napił kawy :)
Torin