Akcesoria baletowe, o których marzymy:)

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
ladybird

Post autor: ladybird »

Bajaderko, paczki też mi się bardzo podobają. Co do ubiorów to najbardziej drugie spodnie z pierwszego zdjęcia - naprawdę super. Jeżeli chodzi o akcesoria to ta przywieszka z baletnicą fajna, a te notesiki - cuuudo! Miałam w tym roku taki ładny, 90-sięcio kartkowy zeszyt z baletnicą w pointach i tancerzem - piękny był, ale chyba niestety seria limitowana, bo już ich nie mogę nigdzie znaleźć :(
A moje marzenia to:
Przywieszki do kluczy http://img100.imageshack.us/img100/402/krmefd8.jpg
Na razie tyle, bo nie mam siły szukać zdjęć :P
gonia

Post autor: gonia »

oo, Bajaderko, czyżbym widziała kastaniety?
ja mam takowe, jak byłam malutka mama kupiła jak była impreza w muzeum i przyjechał jakiś zespół, które je używał i można sobie było też je kupić ;D
GwiazdkaNadia

Post autor: GwiazdkaNadia »

A ja do swojej litanii dołączę pointy Elite w kolorze ciemnoczerwonym albo seledynowym. te, które można sobie na zamówienie zrobić na rosyjskiej stronie;)
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Jabym chciała paczki, ale jest ich dość dużo, więc nie będę linków podawać;)

Tylko tu nawet nie chodzi o to, żę nie mogę ich sobie kupić, tylko my na gale mamy szyte stroje, więc po co mi paczka jak i tak nie będę w niej ćwiczyć/tańczyć...:/

Ale może kiedyś:):):)
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Jak zostanę... Ale trzeba być dobrej myśli:)

Ostatnio jeszcze stwierdziłam, że chciałabym torbę z Blocha, może na urodziny...;)
I jeszcze malutkie pointy do tej torebki,ale nigdy nie mogę się zebrać do ich kupienia...
Alleoya

Post autor: Alleoya »

A ja jedno z moich marzeń co do akcesoriów baletowych właśnie spełniłam:

Mam Grishko Novice!! Co prawda jeszcze nie doszły, bo kupowałam z Elite, ale powinny być na początku przyszłego tygodnia. ;D
pluszak

Post autor: pluszak »

[quote:355f5d46f4="Bajaderka"]ja mam akces 10 min od domu autobusem:)
Także jakby ktoś coś chciał....[/quote:355f5d46f4]

Hmm, pomyślmy...
1x pointy ecru 39
2x pointy różowe 38
3x baletki białe 37
4x pointy breloczki do kluczy
Na Twój koszt :DDD, kurierem poprosze :D
<żartuje>
Może być osobiście dostarczone przez Ciebie, przynajmniej bedę miał okazję Cię poznać :)
<żartuje po raz 2>

A teraz na poważnie...
Czy ten klub http://balet.klub.mylog.pl/ to Twoje dzieło? Czy tylko zbiezność nicków. Czy jeszcze działa, czy już jest historią ?
awiszka

Post autor: awiszka »

A ja bym chciała mieć w domu drążek ;).
pluszak

Post autor: pluszak »

[quote:6136ef1ef8="awiszka"]A ja bym chciała mieć w domu drążek ;).[/quote:6136ef1ef8]

:-) ale fajne marzenie, jak najbardziej do zrealizowania. Z Rodzinką pogadaj najlepiej, być może że uda im się wymślić takie miejsce gdzie będzie można go zamontowac.

Nawiasem też bym chciał, tylko co ja bym z nim robił :DD
Lili

Post autor: Lili »

a ja chcialbym kiedys kupi sobie pointy i moc w nich zatanczyc. Ale to nie jest do spelnienia. :cry:
ODPOWIEDZ