You Can Dance 2
nathaliye_r masz racje co do Artura, ze jest profesjonalista i sie wyleczyl z tego cwaniactwa, ale ja chyba potrzebuje jeszcze odcinka ... moze dwoch zeby sie do niego przekonac jednak :) Tylko kurcze wolalabym zeby kto inny wygral niz on, bo gdzies czytaam ze on byl juz na broadwayu no to po co znowu? ... komus innemu mogloby sie bardziej przydac
-
chmieleslava666
[i:a98eeefdb0]Kasia i Patryk - pop[/i:a98eeefdb0] [b:a98eeefdb0]aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/b:a98eeefdb0]
muszę kupić nieco kosy na komórkę.... bez esów to się nie obejdzie chyba...
[i:a98eeefdb0]Gieorgij i Ania[/i:a98eeefdb0] - Hip Hop
[i:a98eeefdb0]Artur i Żaneta[/i:a98eeefdb0] - Modern- będzie ostro! może [i:a98eeefdb0]ktoś[/i:a98eeefdb0] odpadnie....? :wink:
[i:a98eeefdb0]Kryspin i Aneta[/i:a98eeefdb0] - Rock'n'roll (tutaj chyba nikt nie tańczy swojej techniki...)
[i:a98eeefdb0]Kamil Guzy i Justyna[/i:a98eeefdb0] - Salsa- tu będzie ciekawie! biedny Kamil, chociaż go nie lubię, to ja najbardziej nie lubię w YCD towarzyskich.... bo w hip hopie możesz wymagać wyluzowania itd, a tu już określonych ruchów i kroków...
[i:a98eeefdb0]Łukasz i Kasia Milla[/i:a98eeefdb0] - Jazz- na to będę czekać z niecierpliwością! lubię jak razem tańczą, a jeszcze jazz....! :)
i myślę, co oni mogą wymyślić następnym razemmm.....!
muszę kupić nieco kosy na komórkę.... bez esów to się nie obejdzie chyba...
[i:a98eeefdb0]Gieorgij i Ania[/i:a98eeefdb0] - Hip Hop
[i:a98eeefdb0]Artur i Żaneta[/i:a98eeefdb0] - Modern- będzie ostro! może [i:a98eeefdb0]ktoś[/i:a98eeefdb0] odpadnie....? :wink:
[i:a98eeefdb0]Kryspin i Aneta[/i:a98eeefdb0] - Rock'n'roll (tutaj chyba nikt nie tańczy swojej techniki...)
[i:a98eeefdb0]Kamil Guzy i Justyna[/i:a98eeefdb0] - Salsa- tu będzie ciekawie! biedny Kamil, chociaż go nie lubię, to ja najbardziej nie lubię w YCD towarzyskich.... bo w hip hopie możesz wymagać wyluzowania itd, a tu już określonych ruchów i kroków...
[i:a98eeefdb0]Łukasz i Kasia Milla[/i:a98eeefdb0] - Jazz- na to będę czekać z niecierpliwością! lubię jak razem tańczą, a jeszcze jazz....! :)
i myślę, co oni mogą wymyślić następnym razemmm.....!
-
chmieleslava666
-
fijoletowa
[quote:daecfa1644="chmieleslava666"]Kamil Guzy i Justyna - Salsa[/quote:daecfa1644]
Justyna jak zwykle towarzyski...
[quote:daecfa1644="fijoletowa"]a Gieorgij nie tańczy zawsze do Timberlake,[/quote:daecfa1644]
Oj, no może masz rację :D. Ale na castingu tańczył do 'Losing my way' potem w Buenos też do Timberlake, no i przedwczoraj :D
Justyna jak zwykle towarzyski...
[quote:daecfa1644="fijoletowa"]a Gieorgij nie tańczy zawsze do Timberlake,[/quote:daecfa1644]
Oj, no może masz rację :D. Ale na castingu tańczył do 'Losing my way' potem w Buenos też do Timberlake, no i przedwczoraj :D