wiem, że to nie ten temat, ale jeśli nie tańczy i nie tańczyła, to w pointach [b:1d51d40667]może [/b:1d51d40667]zrobić sobie coś złego. nawet pod ''czujnym'' okiem (chociaż czujnym okiem to można nazwać instruktora/nauczyciela potrafiącego naprawdę bdb tańczyć w pointach, a nie koleżankę :roll: ).
Ostatnio pisałaŚ że nie muszę w kółko pisać tego samego i zagrywa o nabijanie postów, a teraz... ,,przygadała graca gracy"
Ale jeśli pozwolisz zignoruję ostatnie3 hmm 4 nasze posty :sad:
Jeśli ktos ma pointy, moga byc zniszczone, ale nadajace się do uzytku, to chętnie odkupie :-)
wiadomość prosaze przesyłać na gg albo na maila, z góry dzięki :-*
ah, zapomniałam napisać, że chodzi mi o rozmiar 40 ew 40,5 albo cos koło tego :-D
Ja mogę odsprzedać Grishko Fouette 4,5 XX M przybrudzone,po 2 tygodniach użytkowania - czubki twarde ale bez atłasu, mozna spokojnie jeszcze długo w nich poćwiczyć.Troczki i gumki są. Coś mi po prostu przestał ten model leżeć- wolę Elity. Cena: 30zł Kto zainteresowany proszę na PW.
Równiez odziedzicze pointy z tym ze nie musza byc zdatne do uzytku. mogą być ubrudzone nawet złamane chodzi mi zeby mialy dusze i wiedzialy co to scena:) w kazdym badz razie przyjmę każde:)
z góry dziekuje:)
chętnie kupie pointy na stope 245mm ale mysle żeby sie przydało miejsce na wkładke wiedz 250mm stan zdatny do uzytku:) pozdrawiam jak coś to info na pw :)
normalny rozmiar to 39 czasami 40
Hej ;)
Może teraz ma ktoś "na zbyciu" w sensie do oddania najlepiej, jakieś pointy? Na półeczkę... ;) Żebym chociaż popatrzeć na nie mogła... skoro tańczyć nie mogę ;) PLIS ;)
przed chwila zalozylam swoje konto, wiec jestem totalnie nowa w tych sprawach na forum<...> :D :D :D :D ostatnio zainteresowal mnie balet i bardzo chcialabym qpic pointy... chmieleslava666 powiedziala mi, ze powinnam odqpic od kogos, skoro dopiero sie ucze... mam rozmiar stopy w grishko 3,5... spodobaly mi sie pointy grishko 2007 [ale sa dla profeski ;/] i vaganova... jesli ktos mialby do odsprzedania [vaganowa, 3,5], to niech sie skontaktuje...