ELITE s.c. - wyłączny dystrybutor Grishko w Polsce

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
Karolcia

Post autor: Karolcia »

Witam :)

Mam małe pytanie i zarazem problem. Chciałam zamówić baletki właśnie z opisywanej tutaj witryny. Mama jednak problem w doborze szerokości, ponieważ określenia: wąskie, szerokie czy średnio szerokie nie za wiele mi mówią (nie mam doświadczenia w kupowaniu baletek). Napisałam maila na podany na stronie adres jednak nie dostałam odpowiedzi. Czy ktoś mógłby mi mniej więcej powiedzieć jak na te rozmiary spojrzeć?

I druga sprawa, chciałam się dowiedzieć jak długo czeka się na realizację zamówienia.

Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje :)
Ayaka

Post autor: Ayaka »

[quote:20576cfa6a="Karolcia"]Witam :)

Mam małe pytanie i zarazem problem. Chciałam zamówić baletki właśnie z opisywanej tutaj witryny. Mama jednak problem w doborze szerokości, ponieważ określenia: wąskie, szerokie czy średnio szerokie nie za wiele mi mówią (nie mam doświadczenia w kupowaniu baletek). Napisałam maila na podany na stronie adres jednak nie dostałam odpowiedzi. Czy ktoś mógłby mi mniej więcej powiedzieć jak na te rozmiary spojrzeć?

I druga sprawa, chciałam się dowiedzieć jak długo czeka się na realizację zamówienia.

Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje :)[/quote:20576cfa6a]

Tu już o tym rozmawaliśmy => http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?t=2475&postdays=0&postorder=asc&start=75

A realizacja zamówienia w Elite zawsze jest błyskawiczna :wink: /max 3 dni czekania/
gonia

Post autor: gonia »

nie spodziewałam się, że to powiem, ale...
zawiodłam się na grishko. moje baletki (model 1) po ręcznym (!) i delikatnym wypraniu nadają się chyba tylko do szewca, albo do grubej igły. poszedł szew w górnej łezce prawej baletki i wychodzi mi materiał.
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Sproboj oddac do naprawy gwarancyjnej- powinni miec cos takiego.
gonia

Post autor: gonia »

bez obrazy, ale nie chce mi się płacić za przesyłkę w obie strony- już sobie zszyłam, zobaczymy, jak długo wytrzyma.
konopija

Post autor: konopija »

wyrywając z kontekstu: czy przy zakupie piont otrzymam do nich woreczek gratis albo jakąś torebkę..? wiem że banalne pytanie ale jednak zależałoby mi na odpowiedzi : :oops:
Alleoya

Post autor: Alleoya »

Tak, ja miałam tak, że kiedy kupowałam pointy (Novice, kilka dni temu) to dostałam plastikowy woreczek na pointy (konopijo, jeśli chcesz, to zdjęcia tego woreczka też mogę ci przesłać ;D)
Alleoya

Post autor: Alleoya »

Częściowo prawda. Wygląda na pożądny, ale mam go od czwartku (4 dni) i już mi się naderwało jedno sklejenie. No, ale na trochę posłuży.
GwiazdkaNadia

Post autor: GwiazdkaNadia »

A czytałyście karteczkę, dołączoną do point? NIE MOŻNA trzymać ich w tym woreczku. W ogóle w żadnym plastikowym. Ciepłych, zawsze przecież trochę wilgotnych point nie można wkładać do folii!!! Trzeba je wysuszyć albo włożyć do czegoś przepuszczalnego, satynowego, bawełnianego... !!!
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Rooni możesz je tam trzymać, tylko np. jak używasz w poniedziałek to niech sobie poleżą przez noc i potem je tam włóz )
ODPOWIEDZ