znacie może Walentyne kłopotek...? to mistrzyni europy w gimnastyce artystycznej i baaaardzo chciałabym dowiedzieć się o niej cokolwiek.... będe wdzięczna za pomon :D
Ja o niej znalazłam tylko tyle:
Walentyna Kłopotek
Ukończona Akademia Wychowania Fizycznego we Lwowie; wielokrotna złota medalistka, mistrzyni gimnastyki artystycznej na Ukrainie
Uczy ona też w Łodzi w Akademi Formy i Tańca "Odoriko"
wiecie, jesli chodzi o tych rodzicow ktorzy nieby decyduja o dzieciach to nie wiem jak u was ale u mnie akurat bylo tak ze zobaczylam paniusie skaczaca i chcialam koniecznie tak jak ona i trafilam na GA i mama jeszce mnie pytala z 10 razy czy na pewno chce a ja glupia tam sie pchalam i opalcalo sie :-) sporo radochy mi to dostarczylo :-) uwielbiam ten dreszczyk i bol przy rozciaganiu (ostatnio zaniedbuje wiec boli bardziej, ale ja mam chyba cos z masochistki wiec spoko :-))
poza tym- tu do baletnic, was mamy nie pchaly chyba na sile, jakos nie wydaje m sie ze gdybyscie bardzo sie opieraly to nadal kazalyby wam chodzic na te lekcje, no ale, w sumie rozni sa rodzice :-)
Ten koleś z filmiku Cheryl napawa dumą tym do czego jest zdolny człowiek. Oprócz posiadanego intelektu potrafi byc sprawny jak żadko spotykane zwierzę.