You Can Dance 2

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
danceFORever

Post autor: danceFORever »

nie, to nie ta. To byla taka z wlosami rozpuszczonymi dlugosci do brody ubrana tez na czarno :)

http://youcandance.onet.pl/47,1043,1,odcinek_3_-_najciekawsze_fragmenty,wideo.html to ta :D
Kaś

Post autor: Kaś »

Ta o której mówi Tranquility ma krótkie włosy i nie jest takoś specjalniie szczuplutka. NIe łapcie mnei za słówka, bo nie mam na myśli tego, że jest gruba!!! A Kasia Kubalska, to właśnie ta, o której mówisz :). Występowała prawie na samym końcu :).
monika

Post autor: monika »

Aha, thx za poinformowanie;)
Co do Kasi Kubalskiej, tanczyla fajnie ale ja bym dala jej drugi etap;)
A co do tej drugiej, to tez sie zdziwilam ze dali jej bilet...
A wracajac jeszcze do tej Kasi, to nie wydaje wam sie, ze to* bylo takie 'ukartowane'? * chodzi mi o to, ze na poczatku(ale po zakonczeniu tanca) Pirog jej powiedzial po jakims jezyku, 'do widzenia' czyli ze nie przechodzi i ona zamiast pojsc i powiedziec'dziekuje, do widzenia' czy cos w tym stylu, to stala i pytala 'czyli nie? nie przeszlam?' itp... I tak samo bylo z takim chlopakiem ktory juz byl w poprzedniej edycji.
Kaś

On powiedział "dzień dobry"...
Buenos = dobry, wspaniały itp.
Dias = dzień
Marysia W

Post autor: Marysia W »

[quote:7a91e03fc6="monika"]A wracajac jeszcze do tej Kasi, to nie wydaje wam sie, ze to* bylo takie 'ukartowane'? * chodzi mi o to, ze na poczatku(ale po zakonczeniu tanca) Pirog jej powiedzial po jakims jezyku, 'do widzenia' czyli ze nie przechodzi i ona zamiast pojsc i powiedziec'dziekuje, do widzenia' czy cos w tym stylu, to stala i pytala 'czyli nie? nie przeszlam?' itp... I tak samo bylo z takim chlopakiem ktory juz byl w poprzedniej edycji.[/quote:7a91e03fc6]
Powiedział "buenos dias" , a to wcale nie znaczy "do widzenia"... po prostu nie była pewna o co chodzi ;]]
Kaś

[quote:a92b8194bf="monika"]to stala i pytala 'czyli nie? nie przeszlam?' itp...[/quote:a92b8194bf]

Pytała, bo nie była pewna.. Jakby ktoś po chińsku Ci odpowiedział, to byś wiedziała, że powiedział: "Sorry, fatalnie tańczysz, nie chcemy takich ludzi w tym programie, dowidzenia" :D?
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

[quote:61cb968f6c]Co do Kasi Kubalskiej, tanczyla fajnie ale ja bym dala jej drugi etap;) [/quote:61cb968f6c]
Kasia Kubalska jest po OSB w Warszawie i jest na tyle dobra, że zasłużyła sobie na ten bilet. Zrobiła mnóstwo i zatańczyła bardzo dobrze według mnie.
Kaś

Bajaderko, ja też uważam, że zasłużyła. Pięknie zatańczyła! Ale myślę, że Monice chodziło o to, żeby sprawdzic ją czy da sobie radę w hip hopie.
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Wiem, ale wydaje mi się, że akurat tu nie trzeba było nic sprawdzać. Większość uczestników porwałabym na drugi etap ale akurat nie Kasię, dlatego to napisałam.
monika

Post autor: monika »

No wlasnie bajaderko ;) ;].
A co do tego Buenos dias, a to nie wiedzialam:P No ale nawet moze nie ten przyklad byl taki chlopak wlasnie i Agustin zapytal juri po jego tancu czy jedzie, a Pirog powiedzial 'nie.' I tamten powiedzial 'dziekuje' i zamiast isc, stal i sie usmiechal i wtedy powiedzieli mu ze dostaje bilet... Tak dziwnie to wygladalo, choc moze ja juz jestem przewrazliwiona:P
jeszcze co do posta Bajaderki, to Wy juz tak chyba macie (w sumie ja tez poniekad, ale ja hiphop tez lubie) ze ludzi z baletowki, lub tanczacych klasyke, chetnie 'pzrepuszczacie' a tych innych nie. Przynajmniej czasami;)
ODPOWIEDZ