You Can Dance 2
-
karolinkaaa
-
~ balerinka ~
Greorgij był bardzo dobry i jeśli ja miałabym wybierać to na pewno wybrałabym jego, a nie tego czerwonego, ale jak już się obydwoje dostali to ok:)
Co do Kasi (OSB) to tak zdecydowanie zasłużyła, była świetna!!! Druga Kasia też była dobra, ale mam nadzieję, że trochę technikę w Buenos podszkoli, bo czegoś mi zabrakło.
Natomiast stanowczo moim zdaniem nie powienien się dostać ten gościu, który stawał na rękach, robił obroty na głowie... albo powinni go w czymś innym sprawdzić, tak samo jak dzewczynę z Dance Hallu.
Ale to, że wpuszczają takich ludzi, jak Roland.. ;) i jeszcze to jego stwierdzenie, że on wie, kiedy coś robi dobrze i idzie w tym kierunku...
Co do Kasi (OSB) to tak zdecydowanie zasłużyła, była świetna!!! Druga Kasia też była dobra, ale mam nadzieję, że trochę technikę w Buenos podszkoli, bo czegoś mi zabrakło.
Natomiast stanowczo moim zdaniem nie powienien się dostać ten gościu, który stawał na rękach, robił obroty na głowie... albo powinni go w czymś innym sprawdzić, tak samo jak dzewczynę z Dance Hallu.
Ale to, że wpuszczają takich ludzi, jak Roland.. ;) i jeszcze to jego stwierdzenie, że on wie, kiedy coś robi dobrze i idzie w tym kierunku...
Nigdy się nie wypowiadałam jako tako na temat You Can Dance ale chyba nadeszła pora to zrobić, ponieważ oglądałam kilka ostatnich odcinków programu i już troszke w tym "siedze". Na początku muszę dodać, że dla mnie program jest typowo komercyjny, zabawa,zabawa,show i tylko czasem coś więcej;) Dla mnie nie jest prawdą, że szukają tancerzy, ale szukają kogoś, kto zrobi dobry show.
W każdym razie, no, dużo uczestników których pokazują kompletnie nie umie tańczyć, aczkolwiek są też tacy którzy taniec kochają naprawdę i też nie zawsze przechodzą;)
Cieszę się niesamowicie iż dostała się Kasia Kubalska, ponieważ tańczy bardzo ładnie, noi mieszkałam z nią w internacie Warszawskiej osb.
Fajnie zrobili też, że wysłali tych dwóch chłopaków, to było bardzo fair.
Zobaczymy co będzie dalej, ciekawi mnie to czy będzie kolejna edycja.
W każdym razie, no, dużo uczestników których pokazują kompletnie nie umie tańczyć, aczkolwiek są też tacy którzy taniec kochają naprawdę i też nie zawsze przechodzą;)
Cieszę się niesamowicie iż dostała się Kasia Kubalska, ponieważ tańczy bardzo ładnie, noi mieszkałam z nią w internacie Warszawskiej osb.
Fajnie zrobili też, że wysłali tych dwóch chłopaków, to było bardzo fair.
Zobaczymy co będzie dalej, ciekawi mnie to czy będzie kolejna edycja.
[quote:dac8311ac1="Bajaderka"]ciekawi mnie to czy będzie kolejna edycja.[/quote:dac8311ac1]
juz zostala zapowiedziana jakis czas temu
fakt ze nie przechodza ludzie ktorzy to kochaja ale nie potrafia sie przebic jest prawda, ale prawda jest tez to ze jesli chce sie ktos przebic w swiatku tanecznym to musi miec osobowosc i charyzme, to ze ktos tanczy swietnie i ma genialna technike ale robi to w zaciszu sali czy domu nie wystarczy zeby ktos go dostrzegl i docenil, w koncu tanczy sie nie tylko dla siebie ale i dla innych
juz zostala zapowiedziana jakis czas temu
fakt ze nie przechodza ludzie ktorzy to kochaja ale nie potrafia sie przebic jest prawda, ale prawda jest tez to ze jesli chce sie ktos przebic w swiatku tanecznym to musi miec osobowosc i charyzme, to ze ktos tanczy swietnie i ma genialna technike ale robi to w zaciszu sali czy domu nie wystarczy zeby ktos go dostrzegl i docenil, w koncu tanczy sie nie tylko dla siebie ale i dla innych
A ja jestem pelna podziwu dla tego nieslyszacego chlopaka... No naprawde, musial miec talent, ciekawe jakby tanczyl gdyby slyszal muzyke... I tak jak Bajaderka, uwazam ze dobrze ze dali bilet tym dwom co byli w dogrywce(mam nadzieje ze mowie o tych samych xD), a zwlaszcza temu mlodszemu, w niebieskiej koszulce... ;) Co do Rolanda to... hieh smieszny, jeszcze tak mowil o sobie 'ja mam bardzo dobre poczucie rytmu, umiem sie poruszac" itp... xD Aa, i smieszny byl ten pierwszy chlopak emo 'klamca'... Nie wiem, moze i tanczyl ta klasyke cztery lata temu, ale troche hmm glupio sie zaprezentowal... A tej kasi Kubalskiej kompletnie nie kojarze...