witam ;) ostatnio byłam w sklepie z biżuterią i zapytałam się sprzedawczyni, czy ma może jakieś kolczyki związane z baletem, czy ogólnie tańcem.. No i miała :) może nie jest to szczyt wyrafinowania, ale mi się bardzo spodobały. mają kamień księżycowy i jeszcze jakiś inny, ale nie zapamiętałam jaki ;p Zapłaciłam za nie 92zł.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/53002d5ffbd39e67.html
:shock: Szkoda ze zdjeicie niewyrazne, bo nie mozna sie pzryjzec, ale i tak widac ze sliczne! jedynie troche mi ich glowy przeszkadzaja, takie jakies okragle kulki, ale i tak baardzz ladne... Ale w sumei cena... troszke powala z nog, choc maja tam ten jakis kamien wiec musza 'iles' kosztowac... no ale ja bym tyle nie dala:P btw witaj aaagusiaaaa;)
to ostatnie zdjecie jest nawet stosunkowo ostre, mi tez glowy jako kulki srednio odpowiadaja ale taka uroda tych kolczykow, patrzac w stosunku do Twojej dloni sa duze a to mi sie najbardziej podoba, a cena rzeczywiscie kosmiczna i dla pasjonatow
Co, wy? Są troche duże ale naprawde śliczne, takie nietypowe :).
A cena wcale nie jest bardzo wygórowana. Jak na taka ilosc srebra (przypuszczam), dwa naturalne kamole i jeszcze u jubilera to zupełnie normalnie.
Ciekawam jak wygladają na obiekcie? :) :wink: .