o Marcinie Krajewskim...

Słynni tancerze, zespoły baletowe, choreografowie, pedagodzy, tancerze polskich scen, krytycy, etc.;
Aspicia

Post autor: Aspicia »

o Marcinie dużo dowiecie się z jego profilu na youtube.com bodajże sciosior. miłego czytania, oglądania, słuchania....
Olcia:-)

Post autor: Olcia:-) »

Czy to prawda że odchodzi z teatru wielkiego bo niedawno tak tu przeczytałam
ekspresja

Post autor: ekspresja »

zaraz na mnie tu pewnie skoczą Ci, co powiedzą: to już było, więc od razu proszę o odesłanie mnie w to miejce, gdzie na chwalebnym forum laikom tłumaczy się dlaczego taką ujmą jest nazwać tancerza baletmistrzem i dlaczego M. Krajewski jeśli takiego słowa rzeczywiście użył, to taki błąd popełnił?
Kasia G

Post autor: Kasia G »

to ie ujto po prostuu błąd rzeczowy (zajrzyj do słownika baletowego http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?t=2287) tancerz to ten co tanczy, a baletmistrz to ten co uczy tanca, szkoli, nadzoruje pracę tancerzy
Kasia G

wątek wyczyszczony, prosze nie zamieszczac na forum linków o których z góry wiadomo ze wywołają sprzeciw moderatora. Mimo ze sam artysta zamiszcza rózne dziwne materiały o sobie w necie, nie musimy ich powielac tutaj
Torin

Post autor: Torin »

Nie ma sprawiedliwości na świecie :( :567:
Jak Olimpia wstawiła [URL=http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?p=92404&highlight=#92404]zdjęcie szanownego R. Bolla w tymże wątku[/URL] to ją jeszcze sfra w obronę wziął, a tu proszę wycieli mi taki fajny odnośnik :(
Niedobra Kasia, niedobra niedobra ..... ;)

Torin
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Były tu kiedyś informacje o tym, że rzekomo M.Krajewski odchodzi z TW-ON.
Posty zniknęły...
A więc informacja nieaktualna?
Torin

Zniknęły inne posty :) Caaaaaaałkiem inne.

Torin
Kasia G

[informacja o odejściu MK z TW-ON wciąz nie została oficjalnie potwierdzona więc proszono mnie o jje usunięcie]

"fajne odnosniki" bywają różnego gatunku i cieżaru, zbyt wiele osób pojawiajacych się tutaj zna MK osobiście żeby zamieszczac tu tego typu odnośniki. Kto ciekawy niech sięgnie do googla. Na moje wyczucie jednak zdjecie pozowane, wystylizowane A. Bolle nieco rózni się od zaserwowanego przez Torina - Torinku, jak Ci nie wstyd!
wątek "tylnych stron" tancerzy zamykam :)
Torin

To żeby z wielką przykrością zamknąć temat zdjęć wystylizowanych albo i niekoniecznie :D zapytam poważnie za Chery (?) czy on naprawdę odszedł był z TW ?? Na ichnich stronach (żeby nie było niedomówień Teatru Wielkiego a nie jego czyli www.youtube... :P ......) dalej widnieje jako Tanczerz a nawet Pierwszy Solista ??
Jak to jest Kasiu ??

Torin
ODPOWIEDZ