Reklamy, reklamy

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Fleuve

Post autor: Fleuve »

[quote:ec876059b6="VisVersa"][quote:ec876059b6="Fleuve"]Pierwszą reklamę widziałam w Warszawie. Tyle, że była zamieszczona na wieżowcu. Zastanawiam się, ile mieszkańcy dostali za obrzydzenie sobie miejsca zamieszkania.[/quote:ec876059b6]

Droga Fleuve, nie wiem jak w przypadku tego wieżowca, ale była cała afera, właśnie odnośnie wieżowców w Wawie dlatego, że ludziom wieszają taką szmatę za oknem nie pytając o zdanie ni pozwolenie. To jakieś skomplikowane machloje były. Oczywiście nie byli wynagradzani w żaden sposób- chyba tylko brakiem dopływu światła i w jakimś stopniu powietrza... :| Prawda, że można by się wściec ?[/quote:ec876059b6]

Cóż, takie to durne prawo w naszym kraju. Gdybym ja miała na oknie, załóżmy ucho modelki, to nie byłabym szczęśliwa. Ale w końcu to Warszawa.
nathaliye

Post autor: nathaliye »

w wielu miastach tak jest, piekne budynki sa zakrywane jakimis beznadziejnymi reklamami, ale dopoki bedzie nato przyzwolenie zwyklych obywateli (bo zdarzaja sie tacy) to nic sie nie zmieni
monika

Post autor: monika »

w sumie... to co do tego tortu... mi tam nic nie przeszkadza, że jest reklama z tortem zrobionym z parówek... rozumiem, ta z dziećmi, tą reką uciętą, lub tą naga para były neismaczne, obleśne i ogólnie... fe(;P), ale ta z tortem? w czym komu to pzreszkadza, to ja naprawde nie wiem...
gonia

Post autor: gonia »

mi się strasznie podoba reklama w tv IBUM'u.
' ibum, ibum, ibumibumibumibum ibum, ibum.... ' ;]
nathaliye

taka wyliczanka, na poczatku mnie denerwowala ale jakos ja zaczelam tolerowac
groteska

Post autor: groteska »

http://pl.youtube.com/watch?v=VWUpXsxFDRM Irina Dvorovenko dla Bloch'a ;)
kosssela

Post autor: kosssela »

Ahh cudna ta reklama :)
nathaliye

piekna, i bardzo mi sie podobala ta rozowa paczka
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Śliczna ta reklama Grotesko!
Z tych co teraz lecą w tv bardzo mi się podoba nowa Ery:)
martusiaa4u

Post autor: martusiaa4u »

I ten szpagat O_______O
ODPOWIEDZ