Przedstawialnia

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
r-nga

Post autor: r-nga »

Witam
Zarejestrowałam się na tym forum ale do tej pory raczej nie brałam czynnego udziału w dyskusjach ale mam nadzieję, iż to się zmieni ;p
Mam na imię Patrycja i tańczę w Zespole Tańca Ludowego od mniej więcej 8 lat :)
Balet jest czymś dla mnie praktycznie nieosiągalnym ze względu na figurę i to że nie mam do tego warunków, więc nie mam się czym chwalić specjalnie :)
mam nadzieję, że dowiem się co nieco o tej jakże wspaniałej dziedzinie tańca ^^
pozdrawiam ^^
Martine

Post autor: Martine »

Jestem Martyna i we wrześniu skończę 15 lat. Balet to moje niespełnione marzenie, gdyż ze względów zdrowotnych nie mogę go tańczyć.
Interesuję się dynastiami europejskimi, kinem lat 30 i 40 XX wieku, muzyką i baletem naturalnie;)
Blanche

Post autor: Blanche »

Witam!
Nazywam się Kasia i interesuję się baletem od czasów dwójkowej "złotej dwunastki", jednak prawdziwe zafascynowanie zaczęło się dosłownie pod koniec zeszłego roku, gdy na sylwestra w telewizji Arte przez przypadek trafiłam na galę ze Scali, w której tańczyła Polina Semionova - początkowo zachwycałam się tylko nią, ale stopniowo poszerzałam swoje horyzonty ;).
Przez jakiś czas tylko czytałam forum, aż w końcu zdecydowałam się zalogować i może od czasu do czasu wziąć udział w jakiejś dyskusji.
Dodam jeszcze, że nie tańczę i nigdy nie tańczyłam, ale z zainteresowaniem czytam na forum porady dotyczące rozciągania, bo sama dla zdrowia od jakiegoś czasu ćwiczę :D.
Iga-baleciara

Post autor: Iga-baleciara »

Witam,
Zalogowałam się zaledwie minutę temu :D .
Jak do tąd byłam tylko czytelniczką forum.
Tańczę w zespole tańca nowczesnego i baletu
,,Baby Jagi" w Toruniu. Serdecznie pozdrtawiam
wsztstkie "Baby Jagi" :lol: .
Marcysia

Post autor: Marcysia »

:D :D :D :D Dziękujemy :D :D :D :D
jaillir

Post autor: jaillir »

Witam wszystkich serdecznie :)
wreszcie zdecydowałam się na zerejestrowanie :) juz od prawie roku podczytuje to forum i to prawie codziennie ale nie byłam pewna czy sie rejestrowac ale dziś jest ten wielki dzień i sie zarejestrowałam:)
jesli chodzi o moje zainteresowania to uwielbiam tanczyc chodze na zajecia tańca współczesnego tańczymy tam różne rodzaje tańca jezz czasem undergraund czasem troche afro ale głównie jezz i klasyke:) uwielbiam klasyke :) byłam na kilku warsztatach tanecznych z zajęciami z klasyki ogólnie mam podstawy ale nie mam za bardzo gdzie z tego kozystać niestety w moim miasteczku nie ma zajęc typowo baletowych;/
no ale widze ze sie rozpisałam a miaąłm się tylko przywitac wiedz witam was wszystkich :)
odette

Post autor: odette »

witamy jaillir :D masz b. lady av :D
pluszak

Post autor: pluszak »

Witam wszystkich i tu 
Wczoraj zaistniałem w sieci wychodząc do ludzi. Myślę że to ostatni dzwonek aby coś zmienić.
Jestem pan Pluszak, raz w rękach tego człowieka, raz w rękach tamtego. Wciąż ktoś gdzieś mnie odkłada, przekłada…
Nie tańczę, nigdy nie tańczyłem – niespełnione marzenia. A teraz jestem tu..
I zastanawiam się czy znajdzie się ktoś kto będzie gotów przygarnąć pluszaczka na dłużej ?
kosssela

Post autor: kosssela »

Pluszaku my Cię przygarniemy z przyjemnością:)
Father

Post autor: Father »

Pluszczaku! Nie napisaleś najwazniejszego, mianowicie: jaki jest Twój status względem tańca, lub czy przynajmniej kochasz taniec?
ODPOWIEDZ