Katarzyna Figura
Agnieszka Cegielska
Tamara Arciuch
Marianna Elizabeth Duda
Magadalena Walach
Małgorzata Socha
Wojciech Łozowski
Marek Kaliszuk
Mariusz Pudzianowski
Łukasz Zagrobelny
Robert Janowski
Michał Lesień
Tomasz Schimscheiner
widac ze tych gwiazd pierwszego formatu im brakuje, obawiam sie ze to nie bedzie ostatnia edycja, teraz kiedy jest YCD te programy leca rownolegle po to by zakonczyc sie "po prostu tancem" czyli kolejna mozliwoscia trzepania kasy
załosne. jzu naprawde nie maja co wymyslac. owszem to byl fajny sposob promoania tanca itp, ale co z aduzo to nie zdrowo....ja juz po 3 edycjii mialam dosc... :/
po prostu tvn nie chce zrezygnowac z takiego dochodu jakim jest tzg. jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze. przeciez poprzednia edycja miala juz byc ostatrnia
dzis w "dzien dobry tvn" szef TVNu powiedzial ze skoro co tydzien siada przed telewizorami 5 milionow widzow to nie chce im tego odbierac, statystyk nie prowadze ale jesli masa ludzi to oglada to cos w tym musi byc, ja ogladalam w calosci tylko 6 edycje i ta tez bym ogladala ale niech te "gwiazdy" beda gwiazdami a nie kims kto zagral epizod w serialu
Hmm, rzeczywiście... gwiazd... prawie zero. Ja też znam tylko nieliczne osoby.
Najbardziej zdziwiło mnie to, że udził ma brać Pudzianowski.. coś go w tym nie widzę.
pewnie ma byc tym kim byl Saleta w Gwiazdach na Lodzie
a tak uzupelniajac, do programu wraca A.Glogowska, i R.Maserak (tanczy z K.Figura)
ja jeszcze slyszalam ze bedzie Ania Bosak ale nie wiem czy to plotki czy prawda