Dypolm z architektury wnetrz

Balet "od kuchni". Style i "szkoły" (np. rosyjska, francuska, włoska, duńska itp.), choreografia, pantomima, poszczególne balety, muzyka baletowa; historia baletu; zagadki;
nathaliye

Post autor: nathaliye »

to tez ludzka potrzeba ze kazdy potrzebuje przyjaciol, dobrze jakby oni byli wsrod tancerzy ale tez tacy spoza "branzy" zeby sie czasem zdystansowac do tego co sie robi, a potrzeba stworzenia zwiazku jest bardzo indywidualna sprawa, jedne kobiety sa samowystarczalne i niezalezne do konca zycia a inne zakladaja rodziny i wiaza sie z mezczyznami i nie wazne czy tancerka czy nie, zawsze we dwojke jest latwiej ale to jest zupelnie indywidualna potrzeba
raisa

Post autor: raisa »

Tak, tacy przyjaciele "z poza branży", którzy znają tą tancerkę na wylot. bo wiadomo, że jak przyjaciel to też tancerz to wszystko zupełnie inaczej wygląda.
Father

Post autor: Father »

No to najlepszy z poza branży byłby architekt. Wszystko by ładnie zaaranżował i zainwestował. Czyli dwa w jednym. Architekci to ludzie wrażliwi na sztukę a zatem miałby ją pod reką. Piknie to wymyśliłem. Nieprawdaż?
groteska

Post autor: groteska »

Maybe prawdaz :P
Np maz mojej nauczycielki klasyki jest architektem :P
gonia

Post autor: gonia »

nieprawdaż. Ale ja stawiam na wygraną w totolotka ^^ Albo jakiegoś fana, który fundnie apartament ;-) :D
nathaliye

Post autor: nathaliye »

i projektant zeby ladnie wszystko urzadzil i jakies ciuchy poprojektowal
naomcia

Post autor: naomcia »

To zescie sie ropisali :) wiec tak fotel do masazu owszem (o ile gdzies go jeszcze wcisne) basen jednak odpada... to ma tylko 122m2 juz i tak zaczyna brakowac miejsca...

a mozaika bo mi sie podoba i juz :P

facet hmmm nie jest wliczony w projekt ale to moze i lepiej :P Kot tez nie :P
architekci, a juz napewno nie wnetrzaze, nie sa dobrymi maretialami na facetow polecam raczej inzynierow zdecydowanie :) o tych pierwszych wiem cos , bo z nimi pracuje jako faceci tragedia, dwie lewe i glowa zadko kiedy pelna :/

i zdecydowanie nie wiem Dziewczyny jak sobie dajecie rade bez plci brzydkiej :/ bo ja sobie nie daje ot co, mimo ze jestem sama to nie moge bez nich zyc i wcale nie chodzi o sex poprostu kocham facetow mimo ze sa swienie i sa strasznie beznadzieji a wiekszosc z nich to dupki:)

Pracy nie obronilam a zagaladam mniej bo zaczelam juz robic projekt wiec mam coraz mniej czasu, bronie sie w marcu:) i bedziecie wiedziec kiedy bo to tu napisze...

pytanie po co kalafonia skoro podloga jest harlequina i jest specjalnie do baletu wiec chyba juz nie trzeba kalafoni... chyba dlatego pytam :)

pozdr i wracam do pracy :) zagladne niebewem :)
Torin

Post autor: Torin »

[b:dc26b098c3]naomcia[/b:dc26b098c3], punktujesz u mnie aż miło :DDDD

Torin
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

[quote:a44196df02]pytanie po co kalafonia skoro podloga jest harlequina i jest specjalnie do baletu wiec chyba juz nie trzeba kalafoni... chyba dlatego pytam :) [/quote:a44196df02]
tutaj już kalafonia nie jest potrzebna.
A mam do Ciebie pytanie-ile kosztuje taka podłoga?
Ayaka

Post autor: Ayaka »

[quote:5472e72826="naomcia"]to nie jest wykladzina :) to jest typowa podloga do tanca.... a nie jakis tam zwykly vinylek

wiec cena hihi dostawa z polozeniem ( u nas tego nie klada, bo nei ma przedstawicielstwa w polsce wiec pewnie cena przy tym wzrasta)

tej podlogi czyli activity z vinylowym surfacem waha sie od 110 euro do 150 euro za metr kwadratowy

do tego trzeba doliczyc jeszcze wierzchnia warstwe np cascade surface ktora kosztuje okolo 38euro za metr kwadratowy

do tego dochodza jeszcze materialy jakies tam inne wiec cos tam jeszczer trzeba doliczyc

a teraz piszcie prosze o tytch kolorach i inny ch rzeczach bo zaczynam miec male problemy ze zdefiniowaniem waszych zachcianek :P

p.s a jak by ktos chcial wiecej informacji to radze do nich napisac :) sa bardzo na tak :) jesli chodzi o kazda pomoc :)[/quote:5472e72826]

Bajaderko tu jest o tej podłodze :)
ODPOWIEDZ