Balet "od kuchni". Style i "szkoły" (np. rosyjska, francuska, włoska, duńska itp.), choreografia, pantomima, poszczególne balety, muzyka baletowa; historia baletu; zagadki;
No to Father świat się kończy (albo zmienia) - kobiety wolą kota od faceta :D
Dobrze, że się jeszcze parę uchowało takich co myślą odwrotnie ;)
A niektórym to nawet i kot i facet potrzebny :DD
lepiej byc z kotem niz w zlym towarzystwie faceta ale to juz off top :D
co do ugodnien dla tancerza fajne by bylo miec jakis zakatek telewizyjny z "dirty dancing" "center stage" czy inne taneczno baletowe hity do poszukania inspiracji dla choreografii
Słuchajcie moi Drodzy na taki apartament potrzeba dużo kasy. A skąd baletnica ma ją mieć? Przecież nie ze skromnej gaży. Wniosek nasuwa sie sam. Facet z portfelem jest nieodzowny! I co? Stanęło na moim.
Nathaliye! "Przyjdzie kryska na matyska"
Father, tancerki naprawdę są bardzo zaradne i przedsiębiorcze, uwierz mi (życie je wychowało i tyle) i one załatwią sobie tak, żeby mieć nie tylko jedną pracę i na serio dobrze wyglądać i dobrze sobe radzić. Facet do tego nie jest potrzebny. Ja wiele przypadków poznałam takich, że zaraz po ślubie był rozwód. Ale to już w ramach offtopowoego festiwalu ;)
No, hm.. W sumie fakt. Ale chyba ktos taki , kto decyduje się na małżeństwo z tancerzem musi być świadom tego. Chociaż ludzie w większości nie są. Małżeństwo z tancerzem trudna rzecz. Ale to już zupełnie inny temat.
Ale myślę tak sobie, że może przydałby się taki najzwyklejszty przyjaciel (a nie facet jako facet) , choćby z dzieciństwa. To byłoby dobre. Ale jeśli tak się upieracie o tego faceta.. :roll: :)