Wkładki do point ...
Chodzilo mi o silikonowe wkladki, a one maja jeden rozmiar i zuzywaja sie baaardzo wolno (moje po 3 latach sa jedynie brudne i poharatane przez duzy paznokiec, mechanicznie bez zmian) :wink: :D.
Duzym plusem jest tez to, ze latwiej i szybciej wklada sie pointy, czego nie mozna powiedziec o bandazach itp, a co jest szczegolne wazne na wystepach.
A tak przy okazji, dla jasnosci:
[quote:b70aba1a81="Marcysia"]gdzie można kupi takie w internecie?[/quote:b70aba1a81]
W Pas de Chat dostepne sa (tzn [i:b70aba1a81]powinny byc[/i:b70aba1a81]) dwa rodzaje Sansh'owskich ( 8) ): ciensze za 98zl i grubsze za 180zl.
W Elite wkladki Grishko kosztuja 49zl (ale, jak juz pisalam, wg mnie sa gorsze, latwiej sie niszcza i odparzaja stopy).
Duzym plusem jest tez to, ze latwiej i szybciej wklada sie pointy, czego nie mozna powiedziec o bandazach itp, a co jest szczegolne wazne na wystepach.
A tak przy okazji, dla jasnosci:
[quote:b70aba1a81="Marcysia"]gdzie można kupi takie w internecie?[/quote:b70aba1a81]
W Pas de Chat dostepne sa (tzn [i:b70aba1a81]powinny byc[/i:b70aba1a81]) dwa rodzaje Sansh'owskich ( 8) ): ciensze za 98zl i grubsze za 180zl.
W Elite wkladki Grishko kosztuja 49zl (ale, jak juz pisalam, wg mnie sa gorsze, latwiej sie niszcza i odparzaja stopy).
-
drCoppelius
♥wkladki ouch pouch można także zakupic w sklepie baletowym SAWART w warszawie
♥Chciałam także powiedziec że staniały wkładki w akcesie:
-lateksowe z 15,00 na 12,00
-gąbczaste z 7,00 na 5,00
♥Mam do sprzedania wkładki gąbczaste za 5,00 prawie nie używane,
w stanie idealnym (akcesowe).
♥Stoje teraz przed wyborem wkładek czy warto kupic te lateksowe?
Chodzi mi o łagodzenie bólu.
♥Jak dobrac rozmiar wkładek?
♥W PAS DE CHAT gąbczaste (akcesowe) kosztują 15,00 zł
♥Chciałam także powiedziec że staniały wkładki w akcesie:
-lateksowe z 15,00 na 12,00
-gąbczaste z 7,00 na 5,00
♥Mam do sprzedania wkładki gąbczaste za 5,00 prawie nie używane,
w stanie idealnym (akcesowe).
♥Stoje teraz przed wyborem wkładek czy warto kupic te lateksowe?
Chodzi mi o łagodzenie bólu.
♥Jak dobrac rozmiar wkładek?
♥W PAS DE CHAT gąbczaste (akcesowe) kosztują 15,00 zł