Nasze rysunki oraz szkice czyli nasza twórczość :)

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
cynamonek

Post autor: cynamonek »

Michassss, o własnie taki obraz bym chciiała mieć w pokoju na ścianie.
świetny.
michassss

Post autor: michassss »

jak go znajde moge wysłac poczta:)
VisVersa

Post autor: VisVersa »

Szkoda, że dawno nie pojawił się tu żaden baletowy rysunek...
Nie zwracam się bezpośrednio do autorów w odniesieniu do ich konkretnych szkiców, bo przeglądałam te rysunki kilkakrotnie, ale zawsze hurtowo, i ostatecznie pogubiłam się w tym co kto zrobił, ale bardzo podobają mi się Wasze prace :) Większość robiona jest "szybką" techniką i rzeczywiście- te rysunki mają taki charakter. Bardzo mi się podoba, że są rysowane pewną ręką i mają w sobie dużo ekspresji :) Podobały mi się i te w kolorze i w ołówku.
Michas- Twoja tancerka czy jej twarz, natchniona Dudą-Graczem (którego bardzo lubię, choć jeszcze wiele muszę się o nim dowiedzieć ), przypomina mi na bank jeszcze jakiegoś artystę, ale nie mogę dokopać się w pamięci o kogo chodzi :((
Bardzo podobają mi się użyte przez Ciebie kolory a szczególnie podoba mi się jak namalowałeś paczkę- dobrze oddaje właśnie taki zwiewny, przejrzysty, baletowy strój :)

(wszelkie spostrzeżenia rozpoczynam od stwierdzenia "podobały mi się", ale nie umiem inaczej sformułować myśli.późno jest ;). za błędy stylistyczne - sorry :mrgreen: )
Olimpia

Post autor: Olimpia »

A mnie ona troche przypomina kobiety Muncha, te rude wlosy. Takze kolor tla.
Cheryl

Post autor: Cheryl »

http://www.digart.pl/praca/60238/____M__.html
Ty to rysowałeś też michassss ?
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Patrick Swayze jak zywy :) Jak z teledysku jedej piosenki A-HA.
VisVersa

Post autor: VisVersa »

Hmmm, ale czy to nie jest sam Morten Harket we własnej osobie ? [size=9:8d25ae0184]...chociaż , mnie się ten gość tak podoba, że może widzę go nawet tam gdzie go nie ma :mrgreen: ( a Patrick S. nie ;) )[/size:8d25ae0184]
[size=9:8d25ae0184]Narobiłaś Olimpio, wypowiedziałaś nazwę a-ha i muszę się natychmiast dokopać do jakiejś płyty,bo odezwały się we mnie sentymenta 8) choć oni akurat to nie muzyka mojej wczesnej młodości, ale wielbiłam ich z opóźnieniem w stosunku do rynku muzycznego [/size:8d25ae0184]
Nati

Post autor: Nati »

to obraz który ostatnio namalowałam :D
http://img214.imageshack.us/img214/11/p1050428la9.jpg
Fleuve

Post autor: Fleuve »

O wow! :shock: Nati, dobra robota! :)
Sephia

Post autor: Sephia »

Super :D bardzo fajny a długo malowałaś bo ja szkic na A3 już trzeci dzień robię a jeszcze dłuugo przede mną :razz:
ODPOWIEDZ