ELITE s.c. - wyłączny dystrybutor Grishko w Polsce
Sauna effect dla dzieci to krotkie spodnie, roznica jest tylko w rozmiarze miedzy tymi "doroslymi" spodniami. Cena jest taka sama, wiec chyba lepiej kupic spodnie dla doroslych. Długie spodnie sauna effect sa drozsze - kosztuja 47 zl.
Jesli myslisz o zakupie takich spodni to lepiej skontaktowac sie z firma W&T, na zmowienie poczekasz troche dluzej ale bedziesz miala takie spodnie jakie chcesz i taniej - o okolo 10, 12 zl. Osobiscie uwazam ze spodnie sauna effect w W&T sa mocniejsze od tych z Elite.
Jesli myslisz o zakupie takich spodni to lepiej skontaktowac sie z firma W&T, na zmowienie poczekasz troche dluzej ale bedziesz miala takie spodnie jakie chcesz i taniej - o okolo 10, 12 zl. Osobiscie uwazam ze spodnie sauna effect w W&T sa mocniejsze od tych z Elite.
Ja uważam raiso, że powinnaś wstrzymać się z zakupem tych spodni o kilka lat.
Jesteś jeszcze w "małej" klasie i na próbach musisz być rozebrana ze wszystkich ocieplaczy, więc w tych spodniach raczej nie będziesz.
Jeżeli chcesz w nich chodzi po korytarzu to gwarantuję, że będzie Ci zimno..
Nie potrzebnie wydasz pieniądze.
Jesteś jeszcze w "małej" klasie i na próbach musisz być rozebrana ze wszystkich ocieplaczy, więc w tych spodniach raczej nie będziesz.
Jeżeli chcesz w nich chodzi po korytarzu to gwarantuję, że będzie Ci zimno..
Nie potrzebnie wydasz pieniądze.
Nie wiem czy ktos zauwazyl ale wpisujac w google haslo Sansha jako pierwszy link (sponsorowany) pojawia sie Salon Elite.
Co Elite ma wspolnego z Sansha? Z tego co wiem to zupelnie nic. Firma musiala zaplacic zeby ich link pojawial sie jako pierwszy i okreslic przy jakich haslach ma tak byc.
Jestem tym bardzo zdziwiona. Takich rzeczy sie nie robi!
Co Elite ma wspolnego z Sansha? Z tego co wiem to zupelnie nic. Firma musiala zaplacic zeby ich link pojawial sie jako pierwszy i okreslic przy jakich haslach ma tak byc.
Jestem tym bardzo zdziwiona. Takich rzeczy sie nie robi!