ELITE s.c. - wyłączny dystrybutor Grishko w Polsce

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
Gość

Post autor: Gość »

Raczej XX (ja mam Sanshy W a Grishko XXX a w 2007 XXXX)
raisa

Post autor: raisa »

Mam pytanie...
Czy spodnie sauna effect te 'dziecięce' są krótkie czy długie? Warto takie krótkie kupować?
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Sauna effect dla dzieci to krotkie spodnie, roznica jest tylko w rozmiarze miedzy tymi "doroslymi" spodniami. Cena jest taka sama, wiec chyba lepiej kupic spodnie dla doroslych. Długie spodnie sauna effect sa drozsze - kosztuja 47 zl.
Jesli myslisz o zakupie takich spodni to lepiej skontaktowac sie z firma W&T, na zmowienie poczekasz troche dluzej ale bedziesz miala takie spodnie jakie chcesz i taniej - o okolo 10, 12 zl. Osobiscie uwazam ze spodnie sauna effect w W&T sa mocniejsze od tych z Elite.
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Ja uważam raiso, że powinnaś wstrzymać się z zakupem tych spodni o kilka lat.
Jesteś jeszcze w "małej" klasie i na próbach musisz być rozebrana ze wszystkich ocieplaczy, więc w tych spodniach raczej nie będziesz.
Jeżeli chcesz w nich chodzi po korytarzu to gwarantuję, że będzie Ci zimno..
Nie potrzebnie wydasz pieniądze.
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Nie wiem czy ktos zauwazyl ale wpisujac w google haslo Sansha jako pierwszy link (sponsorowany) pojawia sie Salon Elite.
Co Elite ma wspolnego z Sansha? Z tego co wiem to zupelnie nic. Firma musiala zaplacic zeby ich link pojawial sie jako pierwszy i okreslic przy jakich haslach ma tak byc.

Jestem tym bardzo zdziwiona. Takich rzeczy sie nie robi!
Paula

Post autor: Paula »

To są akurat prawa handlu. Każdej firmie zleży na jak największym zysku różnymi sposobami. Nie uważam żeby to był jakiś okropny pomysł.
Fleuve

Post autor: Fleuve »

Ktoś ostatnio zamawiał pointy w Elite? Czy nadal dodają troczki?
EDIT: I czy ktoś zamawiał te wkładki modyfikowane. Jestem ciekawa jak się przyjęły.
Ayaka

Post autor: Ayaka »

[quote="Fleuve"]Ktoś ostatnio zamawiał pointy w Elite? Czy nadal dodają troczki?

Na ich stronie jest że dodają troczki cały czas
http://www.elite-online.pl/katalog/index.html
ELITE

TROCZKI

Post autor: ELITE »

Witam Wszystkich Serdecznie!!!

Informuję, iż troczki w dalszym ciągu dołączane są do każdej pary zakupionych point.
Do każdej paczki dołączamy również kalendarze na 2008 rok.

Pozdrawiam i życzę radosnych Świąt :-)
Magdalena Tonn
ELITE

Post autor: ELITE »

Witam Serdecznie!

Oczywiście kalendarze na 2008 rok w dalszym ciągu dołączane są do każdego zamówienia.

Pozdrawiam!
Magdalena Tonn
ODPOWIEDZ