Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)
ja krótko skomentuje finał, bo to bylo już dawno ;) i nie za bardzo mam ochote rozwodzić sie nad Kingą Rusin i jej grzywką (choć nowa fryzura Ani bardzo mi się podobala) albo kopertą z wynikami...
cieszę się, że Gleba wygrał, po pierwsze jak najbardziej zasłuzył, po drugie współczesny jest mi chyba najbliższy. Niemniej jednak stwierdziłam w ostatnim odcinku że lubie całą trójkę finalistów i podoba mi się jak pracują i co pokazują w tańcu. wykonali kawał dobrej roboty, dlatego ucieszyłabym się także, gdyby wygrał ktoś inny. oczywiście nie zmienię zdania, że w finale powinna być Natalia (ale słyszalam że ona i Piotr podobno też wybierają się Broadway).
Także to kolejnej edycji!!!
cieszę się, że Gleba wygrał, po pierwsze jak najbardziej zasłuzył, po drugie współczesny jest mi chyba najbliższy. Niemniej jednak stwierdziłam w ostatnim odcinku że lubie całą trójkę finalistów i podoba mi się jak pracują i co pokazują w tańcu. wykonali kawał dobrej roboty, dlatego ucieszyłabym się także, gdyby wygrał ktoś inny. oczywiście nie zmienię zdania, że w finale powinna być Natalia (ale słyszalam że ona i Piotr podobno też wybierają się Broadway).
Także to kolejnej edycji!!!
Oglądałam dzisiaj powtórkę YCD i chyba każdy by zauważył, że ta koperta była pusta. Ona była zupełnie pusta, więc nie uważam, że wygrana była, no nie wiem jak to ująć, może ,,szczera"... Możliwe, że Gleba by wygrał też i przez smsy, tylko dlaczego w takim razie w kopercie nic nie było. Hmm, wydaje mi się, że Roofi był bardziej lubiany przez telewidzów i że on miał większe szanse wygrać, no ale... dobrze, żę choć był w samym finale^^
Co do "zagadki tajemniczej pustej koperty" to musze sie zgodzic z Joanna. To, ze koperta byla pusta jeszcze o niczym nie swiadczy. Agustin ma sluchaweczke - donosicielke w uchu, ktora steruje calym programem. Swoja droga, gdyby nie sluchaweczka - donosicielka to Kinga Rusin bylaby calkiem nie do zniesienia, nie mowiac juz o Kasi Skrzyneckiej z TzG, ktora juz nie raz zapominala, co miala powiedziec, mylila sie i takie tam i kto wie czy bez pomocy w ogole by nie zawalila calego odcinka.
Ps: Dzis na TVN 7 o 18:40 leca kulisy finalowego odcinka YCD. Moze sie czegos dowiemy.
A moze nie. :P
Ps: Dzis na TVN 7 o 18:40 leca kulisy finalowego odcinka YCD. Moze sie czegos dowiemy.
A moze nie. :P
-
.:Odylia:.
nie wiem czy telewizja zawsze i we wszystkim kłamie, na pewno naginanie faktów urozmaica scenariusz, natomiast nigdy nie wierzyłam ze te smsy i telefony od widzów naprawdę mają jakieś znaczenie
dlatego nie widzę innego powodu wprowadzenia tego programu "po prostu taniec", jak zarobienie kasy
a i tak wygra ta para która producenci wskażą....
przynajmniej będzie można się pośmiać :D
dlatego nie widzę innego powodu wprowadzenia tego programu "po prostu taniec", jak zarobienie kasy
a i tak wygra ta para która producenci wskażą....
przynajmniej będzie można się pośmiać :D
-
~ balerinka ~
Tak, mi też zawsze się wydawało, że wyniki są czasami z góry ustalone, ale na ile to prawda nie wiem... Co do specjalnego odcinka "Po Prostu Taniec" to uważam to za fajny pomysł, na pewno będzie śmiesznie, ale ja bym z tego towarzystwa usunęła Bryndala, bo szczerze jak on tańczy to wygląda jak jakaś pokraka, np. dzisiaj w Złotych Tarasach - po prostu zrobił z siebie pośmiewisko...