Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Soprana

Post autor: Soprana »

przestań, a jak jest w TzG? w kółko amatorzy i zawodowcy i jakoś niektóre pary dają rade. śmiesznie będzie :) odrazu wiedziałam, że Bryndal będzie z Dianą- najlepsza para, która napewno wygra :D
Nefretete

Post autor: Nefretete »

ja krótko skomentuje finał, bo to bylo już dawno ;) i nie za bardzo mam ochote rozwodzić sie nad Kingą Rusin i jej grzywką (choć nowa fryzura Ani bardzo mi się podobala) albo kopertą z wynikami...
cieszę się, że Gleba wygrał, po pierwsze jak najbardziej zasłuzył, po drugie współczesny jest mi chyba najbliższy. Niemniej jednak stwierdziłam w ostatnim odcinku że lubie całą trójkę finalistów i podoba mi się jak pracują i co pokazują w tańcu. wykonali kawał dobrej roboty, dlatego ucieszyłabym się także, gdyby wygrał ktoś inny. oczywiście nie zmienię zdania, że w finale powinna być Natalia (ale słyszalam że ona i Piotr podobno też wybierają się Broadway).

Także to kolejnej edycji!!!
monika

Post autor: monika »

Oglądałam dzisiaj powtórkę YCD i chyba każdy by zauważył, że ta koperta była pusta. Ona była zupełnie pusta, więc nie uważam, że wygrana była, no nie wiem jak to ująć, może ,,szczera"... Możliwe, że Gleba by wygrał też i przez smsy, tylko dlaczego w takim razie w kopercie nic nie było. Hmm, wydaje mi się, że Roofi był bardziej lubiany przez telewidzów i że on miał większe szanse wygrać, no ale... dobrze, żę choć był w samym finale^^
groteska

Post autor: groteska »

Co do "zagadki tajemniczej pustej koperty" to musze sie zgodzic z Joanna. To, ze koperta byla pusta jeszcze o niczym nie swiadczy. Agustin ma sluchaweczke - donosicielke w uchu, ktora steruje calym programem. Swoja droga, gdyby nie sluchaweczka - donosicielka to Kinga Rusin bylaby calkiem nie do zniesienia, nie mowiac juz o Kasi Skrzyneckiej z TzG, ktora juz nie raz zapominala, co miala powiedziec, mylila sie i takie tam i kto wie czy bez pomocy w ogole by nie zawalila calego odcinka.

Ps: Dzis na TVN 7 o 18:40 leca kulisy finalowego odcinka YCD. Moze sie czegos dowiemy.
A moze nie. :P
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

i to przez te magiczna sluchaweczke na castingach dostawali wiesci z wozu komu co powiedziec zeby bylo wg scenariusza :mrgreen: kocham telewizje![size=9:02b0258aea]to tak gwoli przypomnienia[/size:02b0258aea]
nathaliye

Post autor: nathaliye »

nie wiem czy telewizja zawsze i we wszystkim kłamie, na pewno naginanie faktów urozmaica scenariusz, natomiast nigdy nie wierzyłam ze te smsy i telefony od widzów naprawdę mają jakieś znaczenie

dlatego nie widzę innego powodu wprowadzenia tego programu "po prostu taniec", jak zarobienie kasy

a i tak wygra ta para która producenci wskażą....

przynajmniej będzie można się pośmiać :D
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Tak, mi też zawsze się wydawało, że wyniki są czasami z góry ustalone, ale na ile to prawda nie wiem... Co do specjalnego odcinka "Po Prostu Taniec" to uważam to za fajny pomysł, na pewno będzie śmiesznie, ale ja bym z tego towarzystwa usunęła Bryndala, bo szczerze jak on tańczy to wygląda jak jakaś pokraka, np. dzisiaj w Złotych Tarasach - po prostu zrobił z siebie pośmiewisko...
nathaliye

też tak uważam, zabawa zabawą ale on sobie nie poradzi w tańcu współczesnym

pewnie go wzięli sądząc że będzie śmiesznie, ale on tam nie pasuje

cóż zobaczymy...

jeszcze pół godziny :D
lusiak

Post autor: lusiak »

nie wzieli go dlatego, bo mysleli ze bedzie smiesznie tlyko poprostu byl czwartyym uczestnikiem (jakby to powiedziec... mial jakby czwarte miejsce), a brali po 4 najlepszych z TzG i YCD...
nathaliye

wiem że brali po czterech, w końcu Beata Tyszkiewicz stwierdziła kiedyż że pomylił programy, to teraz weźmie udział w drugim programie tanecznym
ODPOWIEDZ