ja tam bardzo Dane lubiłam, ale mysle, ze mimo wszystko hip-hop. popping, locking itd sa to tance, ktore gdzies tam maja cos ze soba wspolnego i mimo wszystko sa w podobnym stylu....takie jakby luzackie i dosc dymnamiczne itp....no juz mambo to zuplnie inna bajka....mysle, ze Diana calkiem sobie radzi, ale nie umie przekazac emocjii w jakims lirycznym tancu jak np. wspolczesny, ktory jej raczej nie wyszedl:P. Ona jest porpostu dynamiczna i tyle xD
Diana tańczyła w solówkach to co jej najlepiej wychodzi i to co kocha, już wolałam jej solówki które w sumie opierały sie na jednym ale nie udawała kogoś kim nie jest, to była prezentacja jej osobowości a wydaje mi sie ze między innymi na tym polegały solówki
no dobra wiadomo że solówka to jest własne show, ale Diana mogła wykazywać jeszcze więcej kreatywności, bo ja sądzę, że mogła i stać ją na to. Mnie się tak naprawdę podobały jej dwie solówki- jedna z krzesłem i najbardziej do bille jean, a reszta to jak dla mnie patrząc na to co ona mogłaby to był shit (zawsze szła na lewo, żeby dojść moonwalkiem do prawej i zamachnąć parę razy głową). Nie no Diana jest ekstra i bez ycd sobie świetnie poradzi- dzięki swojej osobowości i oryginalności. nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.
kto się wybiera na castingi do drugiej edycji? ;]
Jedną z plot, która do mnie dotarła jest informacja, że nastepnego dnia po odcinku YCD, w którym odpadła Diana, w programie "Dzień dobry TVN" ponoć powiedziała ona, że "zadzwonił do niej jej anioł stróż i że jedzie na Broadway". Czy ktoś z Forumowiczów to widział i może zweryfikować tę plotkę? :)
w filmiku Diana mówi wyraźnie, że dostała propozycję i jedzie na broadway... kurczę, jak widać nie trzeba wygrać programu, żeby się 'ustawić'... ^^ żeby przypadkiem Diana [czy może ktoś inny z uczestników, kto tam wie, jakie oni podostawali po odpadnięciu z YCD propozycje] nie wyjdą lepiej niż sam zwycięzca programu.... 8) :twisted: ;)
teraz każdy finalista zrobi wszystko żeby przedłużyć swoje 5 minut, w końcu taka okazja już sie nie powtórzy, Natalia też sie pewnie gdzieś jeszcze pojawi