Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
lusiak

Post autor: lusiak »

ja tam bardzo Dane lubiłam, ale mysle, ze mimo wszystko hip-hop. popping, locking itd sa to tance, ktore gdzies tam maja cos ze soba wspolnego i mimo wszystko sa w podobnym stylu....takie jakby luzackie i dosc dymnamiczne itp....no juz mambo to zuplnie inna bajka....mysle, ze Diana calkiem sobie radzi, ale nie umie przekazac emocjii w jakims lirycznym tancu jak np. wspolczesny, ktory jej raczej nie wyszedl:P. Ona jest porpostu dynamiczna i tyle xD

PS.quickstep to to w czym sie podskakuje :P
Minarei

Post autor: Minarei »

No teraz już wiem, że w quickstepie się skacze :P Jeden odcinek tańca z Gwiazdami i wszystko odświeżone w głowie :)
nathaliye

Post autor: nathaliye »

Diana tańczyła w solówkach to co jej najlepiej wychodzi i to co kocha, już wolałam jej solówki które w sumie opierały sie na jednym ale nie udawała kogoś kim nie jest, to była prezentacja jej osobowości a wydaje mi sie ze między innymi na tym polegały solówki
Soprana

Post autor: Soprana »

no dobra wiadomo że solówka to jest własne show, ale Diana mogła wykazywać jeszcze więcej kreatywności, bo ja sądzę, że mogła i stać ją na to. Mnie się tak naprawdę podobały jej dwie solówki- jedna z krzesłem i najbardziej do bille jean, a reszta to jak dla mnie patrząc na to co ona mogłaby to był shit (zawsze szła na lewo, żeby dojść moonwalkiem do prawej i zamachnąć parę razy głową). Nie no Diana jest ekstra i bez ycd sobie świetnie poradzi- dzięki swojej osobowości i oryginalności. nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.
kto się wybiera na castingi do drugiej edycji? ;]
Czajori

Post autor: Czajori »

Jedną z plot, która do mnie dotarła jest informacja, że nastepnego dnia po odcinku YCD, w którym odpadła Diana, w programie "Dzień dobry TVN" ponoć powiedziała ona, że "zadzwonił do niej jej anioł stróż i że jedzie na Broadway". Czy ktoś z Forumowiczów to widział i może zweryfikować tę plotkę? :)
zmijka

Post autor: zmijka »

[URL=http://dziendobrytvn.onet.pl/1453292,gwiazdy.html]ktos moze zweryfikowac ;)[/URL]
gonia

Post autor: gonia »

w filmiku Diana mówi wyraźnie, że dostała propozycję i jedzie na broadway... kurczę, jak widać nie trzeba wygrać programu, żeby się 'ustawić'... ^^ żeby przypadkiem Diana [czy może ktoś inny z uczestników, kto tam wie, jakie oni podostawali po odpadnięciu z YCD propozycje] nie wyjdą lepiej niż sam zwycięzca programu.... 8) :twisted: ;)

gratulacje :)
Cheryl

Post autor: Cheryl »

A więc Diana wyjeżdża, a Tito otwiera swoją szkołę tańca...
Całkiem nieźle się ustawili ;]
nathaliye

Post autor: nathaliye »

teraz każdy finalista zrobi wszystko żeby przedłużyć swoje 5 minut, w końcu taka okazja już sie nie powtórzy, Natalia też sie pewnie gdzieś jeszcze pojawi
gonia

Post autor: gonia »

[size=18:e140a2c5d8][b:e140a2c5d8]GLEBA GóRąąąąąąąąą![/b:e140a2c5d8][/size:e140a2c5d8]
ODPOWIEDZ