Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)
[quote:250b528cfe="Soprana"]. A jednak ludzie albo znudzili lub po prostu "ukarali" Dianę, bo to przez nią odpadła Natalia.[/quote:250b528cfe]
Hm... nie wydaje mi się. Sądzę, że jakby zależało na Natalii to by po prostu na nią zagłosowali. Choć juz sama nie wiem, w życiu bym nie pomyślała, ze Diana odpadnie... To teraz już nie mam żadnej teori na to co bedzie dalej xD I nawet nie mam jednego finalisty bo lubię wszystkich tak samo xD
Hm... nie wydaje mi się. Sądzę, że jakby zależało na Natalii to by po prostu na nią zagłosowali. Choć juz sama nie wiem, w życiu bym nie pomyślała, ze Diana odpadnie... To teraz już nie mam żadnej teori na to co bedzie dalej xD I nawet nie mam jednego finalisty bo lubię wszystkich tak samo xD
-
aankaa_baletnica=)
Ja uważam, że dobrze, że Diana odpadła. Lubiłam ją, dobrze tańczyła, alea głównie swój styl, a z resztą było gorzej. Ania jest bardziej wszechstronna i na mnie pozytywne wrażenia wywiera. Jak powiedzieli, że odpadnie dziewczyna to byłam pewna, że będzie to Ania - bo ma mniej fanów, a tu w sumie przyjemne zaskoczenie :) Chciałabym, żeby wygrał Gleba, ale zobaczymy co będzie...
Wydaje mi się, że Diana odpadła, bo ludzie mieli dość jej solówek. Ok, mogła trzymać się jednego stylu, ale żeby powtarzać te same kroki w bardzo podobnej konfiguracji... to już za duża powtórka z rozrywki.
Duet Ani i Roofiego był rzeczywiście urodny :), widać było postęp w technice Rafała - zwróciliście uwagę, jaką miał wydłużoną szyję i ramiona w dół? Pięknie :)
Duet Ani i Roofiego był rzeczywiście urodny :), widać było postęp w technice Rafała - zwróciliście uwagę, jaką miał wydłużoną szyję i ramiona w dół? Pięknie :)
Ucieszyłam się odpadnięciem Diany, ponieważ na chwilę obecno była, nie ukrywajmy, najsłabsza.
Jeśli natomiast chodzi o wygraną. Stawiam na Glebę chyba dorzucę małe co nie co (sms) od siebie, żeby tak się stało. Roofi też jest ok, ale...ostatnią swoją wypowiedzią trochę stracił u mnie notowań :) Powiedział, że jest zmęczony, że co za dużo to niezdrowo. A nie ukrywajmy, że jak się jedzie na broadway, to będzie tańca...za dużo.
Glebie bardzo zależy na tym wyjeździe i serdecznie mu tego życzę.
Ania... może jest dobra, jej ostatnia solówka bardzo mi się podobała, ale nie ma tego czegoś, przez co nie będę trzymała za nią w następną niedzielę kciuków.
Jeśli natomiast chodzi o wygraną. Stawiam na Glebę chyba dorzucę małe co nie co (sms) od siebie, żeby tak się stało. Roofi też jest ok, ale...ostatnią swoją wypowiedzią trochę stracił u mnie notowań :) Powiedział, że jest zmęczony, że co za dużo to niezdrowo. A nie ukrywajmy, że jak się jedzie na broadway, to będzie tańca...za dużo.
Glebie bardzo zależy na tym wyjeździe i serdecznie mu tego życzę.
Ania... może jest dobra, jej ostatnia solówka bardzo mi się podobała, ale nie ma tego czegoś, przez co nie będę trzymała za nią w następną niedzielę kciuków.
-
~ balerinka ~
Nie czepiajcie się tak Ani za jej solówki. Jest świetną tancerką (co widać we wszystkich stylach, które tańczyła w programie), a że nie jest równie dobrym choreografem... Cóż, nie wszyscy mają talent do obu tych rzeczy. A tancerką jest naprawdę wszechstronną.
Inną kwestią jest, kto wygra - wolałabym, zeby to był Gleba, ale... się okaże :)
Inną kwestią jest, kto wygra - wolałabym, zeby to był Gleba, ale... się okaże :)
A mnie szkoda Diany. Trzymałam za nią kciuki od samego początku. Miała w sobie to coś, taka "showwomanka" xD. W gruncie rzeczy, była wszechstronna- hip-hop, popping, locking, funky, jive, mambo a nawet ten bollydance xD Ten tańce wymienione przeze mnie na początku, przecież są od siebie różne niby oparte na hip-hopie ale każdy inaczej wygląda. To tak jak (przynajmniej dla mnie) walc angielski, walc wiedeński, foxtrot. Dla mnie to są minimalne różnice, bo dla przeciętnego widza jedno do drugiego podobne ( tylko nie wiem czy nie pomylilam foxtrota z qiuckstepem, bo wiem ze w jednym ciągle sie skacze xD ale nie wiem w którym)
Pozostaje mi kibicować Roofiemu, za jego niesamowity hip-hop i posiadanie tego czegoś ;)
No i serdecznie dziękuje Dianie za Bill'ego Jeana. To było mistrzostwo. Uczeń przerósł mistrza. Naprawde.
Pozostaje mi kibicować Roofiemu, za jego niesamowity hip-hop i posiadanie tego czegoś ;)
No i serdecznie dziękuje Dianie za Bill'ego Jeana. To było mistrzostwo. Uczeń przerósł mistrza. Naprawde.