Klasyka - Szczecin - klasa młodzieżowa

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
ana27

Post autor: ana27 »

a można się jeszcze zapisać na zajęcia? Mam 15 lat i nie miałam wcześniej żadnego kontaktu z baletem ^^
Paula

Post autor: Paula »

Pewnie że tak. Przychodź, raczej na pewno będziesz przyjęta :)
ana27

dzieki poprawilas mi od razu humor xD a ty chodzisz do tej grupy? :)
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Nie, ona chodzi do Absolwentek :mrgreen:
Ale radzę Ci przyjść jak najwcześniej, bo wiesz... każdy trening to trening stracony :twisted:
Powodzenia ;)
ana27

a kiedy sa zajecia? na razie nie moge z powodu kontuzji ale raczej od grudnia sie zapisze :D
i na czym w ogole one polegaja? :)
tomalka

Post autor: tomalka »

Jeśli mogę się wtrącić...To nie jest tak,że przyjdziesz, nic nie umiesz i zostaniesz przyjęta. Albo inaczej: przyjęta może i zostaniesz ale będziesz musiała sama nadrobić ostatni rok. A to nie jest takie łatwe jeśli nie miałaś wcześniej do czynienia z baletem. Ja zrezygnowałam...Ale życzę powodzenia :smile:
Gosia

Post autor: Gosia »

Będą jeszcze tworzone takie klasy w Szczecinie? albo ewentualnie może są jakieś kryteria żeby dołączyć do już utworzonej młodzieżowej? desperacko czegos szukam:)
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Myślę, że są ;)
Skontaktuj się z Ogniskiem ;)
www.balet.szczecin.pl
tomalka

Post autor: tomalka »

Gosiu, zajrzyj do Opery - jest tam studio taneczno-musicalowe. Zajęcia są właściwie tylko z klasyki. Więcej informacji znajdziesz na stronie Fundacji Balet :)
paulina1234

balet

Post autor: paulina1234 »

Chciałabym zapisać się na ognisko baletowe na ul.Hendryka poboznego3
mam 15 lat, lecz wczesniej chodziłam na gimnastyke artystyczną przez 4 lata, wiec jestem troche rozciągnięta, jak mogłabym dostać sie do takiego klubu? ile sie płaci i kiedy są zajęcia? nie ukrywam ze chciałabym jak najszybciej się zapisać. prosze o odpowiedz z gory dziekuje.
ODPOWIEDZ