Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Ja właśnie bardzo lubiłam Marię > była sympatyczna i żałuję, że odpadła jednak lubię też bardzo Dianę bo jest taka energetyczna :mrgreen:
Tego odcinka niestety nie widziałam ponieważ byłam tak padnięta, że poszłam spać...
I w sumie sądząc po Waszych wypowiedziach to chyba dobrze, bo przynajmniej oszczędziłam sobie widoku Rusin, której kompletnie trawię :570:
Zupełnie nie rozumiem jak ona mogła wygrać TzG (chyba komuś musiało na tym bardzo zależeć.)
lusiak

Post autor: lusiak »

w końcu pracuje w tvnie, prawda? :/
Cheryl

Post autor: Cheryl »

No tak... Ale, chyba prawie każdy byłby lepszy niż ona :571:
Kinga np. po każdej solówce ma ten sam tekst: "Ida!", "Maria!", "Piotr" .. jeju jak mnie to wkurza ;/
A do tego jeszcze nie mówi płynnie, ma brzydką barwę głosu i kompletnie nie umie odmieniać gramatycznie wyrazów. W ostatnim odcinku powiedziała zamiast "są braćmi" "są braciami" ;/;/
icetowerek

Post autor: icetowerek »

Jak mi to koleżanka powiedziała, Piotrek odpadł dlatego bo powiedział że ma dziewczyne ;] Ja tam się ciesze że Maria odpadła ;P Szkoda mi właśnie Piotrka. Tak jak poprzednicy, moim zdaniem powinien wypaść Tito. On tylko gada o "swojej mamusi w stanach, która go teraz ogląda" a dobijają mnie teksty "mamo, nic mi nie jest, jestem w dobrych rękach"...
Ale dopiero ostatnio zauważyłem, jak się ta Anka wyrobiła. Wcześniej nie zwracałem na nią uwagi, ale teraz według mnie ma duże szanse na wygranie tego programu. Tak jak w DD TVN powiedział Piróg, że Diana mimo wszystko ma jeden styl, tzn ten "jacksonowy". Natalia współczesny. Ale obie sobie radzą też w innych stylach. Co do chłopaków, to mam nadzieję, że teraz odpadnie Tito. A jako że Roofie ma tylko jeden styl tzn hh (chodź świetnie ostatnio zatańczył jazz, albo współczesny, nie pamietam) to myślę on będzie zaraz po Tito. Według mnie najdalej z chłopaków zajdzie Gleba. On jest właśnie wszechstronnym tancerzem.
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Nieee, Kinga najlepiej sobie radziła w towarzyskim, jeżeli chodzi o te pary, które miały szanse.

Nie wydaje mi się, by tam cokolwiek ustawiali. Prędzej czy później wyszłoby to na jaw.

[quote:04cee93cb4]jest taka energetyczna [/quote:04cee93cb4]
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
gonia

Post autor: gonia »

[quote:b7ea9ca818="icetowerek"]J On tylko gada o "swojej mamusi w stanach, która go teraz ogląda" a dobijają mnie teksty "mamo, nic mi nie jest, jestem w dobrych rękach"...[/quote:b7ea9ca818]

popieram. takie trochę granie na łaskę ludzi.... no kurczę, chyba zadzwonić to może do mamy i nie musi jej mówić przez tv, że jest w dobrych rękach....
i nie ma czym szpanować, że mama w Stanach... bo już trzydziecha na karku i nie jest małym chłopczykiem.....
Maron

Post autor: Maron »

Tito nie ma chyba trzydziestu lat, z tego co się orientuję :roll:
monika

Post autor: monika »

Ma dwadzieścia osiem, więc prawie trzydzieści. Dopiero przed chwilą oglądnęłam powtórkę i zobaczyłam jak ubrana była Kinga... O mój Boże, masakra, totalne bezguście. I jestem zawiedziona tym, ze odpadła Maria i Piotr, wolałabym aby odpadli Tito i Anna Bosak, ona jest taka jakaś nijaka jak dla mnie...
lusiak

Post autor: lusiak »

ja tam uwazam ze Ania tanczy calkiem dobrze, ale ja jej jakos nie lubie i tyle...
monika

Post autor: monika »

Też uważam, ze tańczy fajnie, ale właśnie jej nie lubię zbytnio... jest taka dziwna... Chociaż już sama nie wiem, Diana też mnie zaczyna wnerwiać, jedynie Natalia jest baaaardzo fajna;)
ODPOWIEDZ