Muzyka... czyli to, czego słuchacie...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
monika

Post autor: monika »

Ja nie mam ulubionego rodzaju muzyki, lubię różne kawałki, to co mi wpadnie w ucho;) Począwszy na klasyce, poprzez pop i rock aż do naprawdę mocnego metalu;)
Father

Post autor: Father »

Ostatnio. Goran Bregowicz i muzyka żydowska. Klasyka obowiazkowo zawsze. Do łyżew mi szczególnie leży walc z Trawiaty.
cynamonek

Post autor: cynamonek »

u mnie ostatnio ciągle jazz...
zakochalam się na nowo w Muzykoterapii i jazzsphere i Milesie Davisie. :)
Tranquility

Post autor: Tranquility »

ostatnio Hed Kandi. :) :)
poza tym brodzę w spojnych smooth jazzowych klimatach - idealne na jesienno-zimowe wieczory...
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Mi sie bardzo podoba piosenka Timbelanda "Apologise" i Boba Sinclara "Rock this party" :smile: Jazzowe piosenki też super :smile:
monika

Post autor: monika »

Balerinko mi też! Timbaland Apologize, strasznie mi przypadła do gustu... Ciągle jej słucham i nie nudzi mi się;) Oprócz tego, to lubię Don't cry Guns'n'roses czy jakoś tak... xD
Nati

Post autor: Nati »

Apologize to przejdzie do historii :P Nie znam osoby, której by się ten utwór nie podobał....
Calineczka

Post autor: Calineczka »

No właśnie mnie się nie podoba gdzie tylko idę to ciągle słyszę apologize i apologize :)
shadow

Post autor: shadow »

apologize.... nie slyszalam tego wczesniej :oops: na jakim pustkowiu ja zyje? :D a moze slyszalam, ale nie zwrocilam uwagi
ale teraz posluchalam i szczerze mowiac tak srednio mi sie podoba, ale co kto lubi 8)
Maron

Post autor: Maron »

az se puszczę tą piosenkę XDD
ODPOWIEDZ