Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Nati

Post autor: Nati »

no moim zdaniem tez IDa w cieniu jest i mnie nie zachwyca. Fajnie, rozciągnięta jest ale jakoś nie potrrafie dostrzeć nic ciekawego...
Tranquility

Post autor: Tranquility »

[quote:f6ade53dcb="drCoppelius"]
A co sadzicie o Idzie i (?)? Ogolnie caly czas bylam za nia, ale to tango nie podobalo mi sie. Za duzo bylo tam trikow. Tanga prawdziwego bylo tam moze kilka sekund. A jescze ten choreograf mowil ze specjalnie da duzo turniejowego tanca.. :|[/quote:f6ade53dcb]

No a jak mogło być więcej turniejowego tanga skoro sama widziałaś jak jej partner z tym turniejowym tangiem dawał sobie rade... Ja uważam, że nie było najgorzej, ale czekam aż Ida rozwinie skrzydła... :) a choreograf mówił, że da chociaż trochę turniejowego tanga, żeby Agustin się go nie czepiał później... ;)
czekoladka

Post autor: czekoladka »

mnie rowniez podoba sie Ania jest bardzo naturalna i prawdziwa i sympatyczna. A jesli miala bym wybrac mojego faworyta na brodway to wybralabym chyba Natalie
Nati

Post autor: Nati »

ja na pewno wybrałabym Natalię :) moim zdaniem jest najbardziej sobą. W każdej technice świetnie wygląda i tańczy na prawdę świetnie!
chococat

Post autor: chococat »

W dzisiejszym odcinku nie wystąpi Rała Kryla "Tito" z powodu choroby. Ida będzie tańczyć z kimś innym, ale to tajemnica z kim...
Maron

Post autor: Maron »

yyy... a odpadnie czy zostanie? [a czy przypadkiem Ida nie tańczy z Roofim?]
Soprana

Post autor: Soprana »

i dobrze się stało, że odpadli moi "faworyci"

i pan Piotr Jagielski hm hm :D

Maciek Florek- jak to mówią szacun! Energetyczny chłopak!
Maron

Post autor: Maron »

o jenyyy gołe klaty zdominowały odcinek [img:ed0b8a7911]http://picsrv.fora.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif[/img:ed0b8a7911] szczerze mówiąc to w pewnym momencie tylko się na chłopakach skupiałam bo ich negliż odciągał moją uwagę od pań XDDD *perwers* *pomiot szatana* ale ja chcę ich więcej więcej! [img:ed0b8a7911]http://picsrv.fora.pl/images/smiles/inlove.gif[/img:ed0b8a7911] XDDD
chococat

Post autor: chococat »

Agata i Mariusz tez mnie nie przekonali w zadnym odcinku, ale jakos przykro mi bylo jak jury tak ich zjechalo, to byly naprawde ostre slowa. Po co wybierali Agate do tej 16 skoro chyba juz wtedy wiedzieli ze nie tanczy tak dobrze jak reszta???
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Mi się podobała Agata. Bardzo promienna, wesoła ale na końcu brzydko marszczyła twarz.
Ale w sumie chyba wypadła niestety najgorzej.
Nie zapominajmy jednak, że to jednak jedna z najlepszych ;]
ODPOWIEDZ