Muzyka... czyli to, czego słuchacie...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Torin

Post autor: Torin »

ostatnio znów Dream Theater na okrągło :)

Torin
rytm16

Post autor: rytm16 »

odeszliśmy od klasyki,więc ja do niej wrócę:)KOcham KLASYKĘ-chyba jak większość baletomanów!!!szczególnie BEETHOVEN(jego symfonie),oczywiście CHOPIN,symfonie i balety CZAJKOWSKIEGO I KOCHANI----------------SZYMANOWSKI I LUTOSŁAWSKI!!!
Joanna

Post autor: Joanna »

O tak, Lutoslawskiego lubie :)
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Mialam na roku kolezanke, ktora mozna by rzecz...byla w Lutoslawskim zakochana :) Startowala nawet w konkursie o nim i jakies sukcesy odniosla.
basiawysocka1

Post autor: basiawysocka1 »

rytm16 ja też uwielbiam BEETHOVENA a szczególnie 1 i 9 symfonie na dzien dzisiejszy non stop słucha Queen.
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

A ja ostatnio trzymam się stałego repertuaru, czyli cirque du soleil, noi teraz przerzuciłam sie na rmf fm:P
Jakoś tak poczułam się daleko od świata, więc zamiast swojej playlisty na mp4 wybieram radio;)
Sephia

Post autor: Sephia »

A ja wczoraj na nowo odkryłam piosenkę Cascady "Another you" Dawno jej już nie słyszałam a teraz nie mogę się bez niej obyć :)
rytm16

Post autor: rytm16 »

basiawysocka!!!
uwielbiam I Beethovena,ale wrócę do niej za kilkanaście lat dopiero-tak na świeżo na nią spojrzę-może dlatego,że dyrygowałam nią na ostatnim egzaminie:)jak będę dojrzalsza to wtedy nią oczaruję cały świat-jeszcze dłygo,zanim zrozumiem świat Beethovena-teraz rozgryzam VIII Schuberta-Niedokończoną-moje ręcę wręcz toną w wirażu miękkich ruchów-może jednak dyrygowanie ma coś wspólnego z baletem,nie sądzicie???
Agacior13

Post autor: Agacior13 »

Ja uwielbiam Marka Grechute , Manaam CZesław niemen , Anna Szarmach (niektóre)
Daab , Robert Kasprzycki , Yuyu i duzo y tego wymieniac

nie lubie za to techno i disco -p.olo
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

http://www.wrzuta.pl/film/zPpCRpKlfc dobrze ,że są jeszcze ludzie pozytywnie zakreceni...brawa dla tego pana :D
ODPOWIEDZ