Podziel się tym ze wszystkimi...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Cheryl

Post autor: Cheryl »

A dokąd zmykasz? ;>
gonia

Post autor: gonia »

od wczoraj mam 3. aparat ortodontyczny.
robię się jak robokop ;D

[size=9:728fb61f7a]a przy tym chwilowo seplenię jak kaczor donald[/size:728fb61f7a]
Joanna

Post autor: Joanna »

[color=darkred:13c70ae3a7]Przypominam, ze ten temat dotyczy naszych spraw, ale zwiazanych z tancem.
Na szersze tematy mozna rozmawiac w watku 'O wszystkim i o niczym'.[/color:13c70ae3a7]
BlackPointeShoes

Post autor: BlackPointeShoes »

ankaa_baletnica=)) to super że prowadziłaś lekcje :) i jak czujesz się w roli nauczyciela ; D ?

Ja tez musze się czymś z Wami podzielić.

Kiedyś pisałam tutaj że bardzo chcę nauczyć się panchee. nareszcie się nauczyłam :twisted:
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Jak? :D Śmiesznie :D
W ogóle to ja nie mam zdolności do tłumaczenia i uczenia... Czasami ktoś mnie ze znajomych mnie prosi żebym coś wytłumaczyła i chociaż naprawdę się staram i doskonale wiem o co w czymś chodzi to różnie z tym bywa. Często ludzie i tak nie wiedzą co chciałam wytłumaczyć i o co mi chodziło :P Niestety... Ale na obozie poszło nieźle :D
BlackPointeShoes

Post autor: BlackPointeShoes »

hm.. ja raczej też nie mam zdolności do tłumaczenia :D to trzeba pokazać poprostu ;) oglądałam filmiki GA właśnie z tymi elementami jak panchee, i to też mi troche pomogło. Potem koleżanka (gimnastyczka) pokazała mi i wytłumaczyła :)
nutriaa

Post autor: nutriaa »

Zrezygnowałam z baletu.
Dziękuje ze uwagę.
Marysia W

Post autor: Marysia W »

nutriaa - dlaczego? :cry:
Sephia

Post autor: Sephia »

Nutria może jeszcze się zastanów :shock: na pewno chcesz zrezygnować :sad: i jak już Marysia się zapytała... Czemu??
nutriaa

Post autor: nutriaa »

W zasadzie sama nie wiem. Tak jakoś wyszło.
Zdążyłam się już przespać z tym pomysłem, więc do grudnia na sali na pewno się nie pojawię.
Co później? Nie wiem. Pożyjemy, zobaczymy.

Docenia sie to, co się straci.
ODPOWIEDZ