Muzyka... czyli to, czego słuchacie...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Tranquility

Post autor: Tranquility »

obecnie Madonna i wszelkie remixy koncertowe z ostatniej trasy... ach, uwielbiam! :D :D
M.

Post autor: M. »

A ja w wakacje się zakochałam i nadal nie mogę się uwolnić od "Rapsodii na temat Paganiniego" Rachmaninowa :mrgreen:
Ewuunia

Post autor: Ewuunia »

a ja znowu mam dni zadumy i słucham Soundtracku z Gwiezdnych Wojen. WSZYSTKICH Gwiezdnych Wojen.
Columbina

Post autor: Columbina »

[quote:988b4165b5="Ewuunia"]a ja znowu mam dni zadumy i słucham Soundtracku z Gwiezdnych Wojen. WSZYSTKICH Gwiezdnych Wojen.[/quote:988b4165b5]
Aaa... Bo soundtrack z Gwiezdnych Wojen jest boski! Ze WSZYSTKICH Gwiezdnych Wojen :wink:
[size=9:988b4165b5]A'propos Gwiezdnych Wojen to w przyszłym tygodniu będę w tej miejscowości w Tunezji gdzie kręcili Mroczne Widmo :D[/size:988b4165b5]
Ewuunia

Post autor: Ewuunia »

hehe fajnie, czyli w Tatoine :D czy jak się ta miejscowość nazywała :D tak, muzyka jest absolutnie boska. Across the stars.. mmm....
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

A mnie ostatnio złapała muzyka z filmu "Amelia" oraz podkład używany w słynnym cyrku "cirque du soleil" ;)
Olimpia

Post autor: Olimpia »

No tak, soundtrack z "Amelii" jest absolutnie piekny. Jak i sam film.
cynamonek

Post autor: cynamonek »

cirque du soleil jest nawiększym niebem dla mnie jakikolwiek słyszałam. Mogę tak siąść i spędzić kilka godzin słuchając, albo tańcząc.

a tak w ogole to ostatnio Myslovitz, rodzinnie patriotycznie znowu mnie wzięło a dziś jade na ostatni :( koncert ich...
Sephia

Post autor: Sephia »

O tez lubię soundtrack z Amelii :648: a teraz słucham cały czas soundtracku z High school musical 2 a zwłaszcza lubię "bet on it" a słyszał ktoś "Humuhumunukunukuapua'a"? :lol:
shadow

Post autor: shadow »

też podoba mi się muzyka z Amelii -film jest świetny :) a słucham głównie placebo, fall out boy, my chemical romance, happysad, red hot chili peppers, panic! at the disco, coldplay.... i długo bym tak jeszcze mogła wymieniać ;)
ostatnio spotkałam się z opinią: "myślałem, że słuchasz innej muzyki, bo chodzisz do szkoły baletowej..." zagięło mnie po prostu :lol:
ODPOWIEDZ