kursy instruktorskie

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
dorota

Post autor: dorota »

za rok się powinien uzbierać :lol: bo cześć naszej grupy z jazzowego chce po skończeniu (a dyplom mamy za rok) iść na współczesny :lol: :P
Gość

Post autor: Gość »

dorota - moglabys powiedziec na czym polega rozmowa kwalifikacyjna (słyszałam, że mogą np. zapytać o coś w związku z jakimis warsztatami z życiorysu)?
dorota

pytają o elementy z życiorysu, np. jeżeli masz że byłaś ostatnio na warsztatch to mogą zapytać o wrażenia, albo poprosić o fragment tego czego się tam nauczyłaś :wink: Poza tym jeżeli przykładowo ktoś ma coś z klasyki w życiorysie to mogą poprosić o pokazanie pozycji, plie, grand plie... itp. Pytają też czym się zajmujesz poza tańcem, gdzie studiujesz i dlaczego właściwie chcesz być na IKK... :wink:
Gość

w podaniu trzeba pisać uzasadnienie, czy tylko prośbę o przyjęcie na kurs?? i czy wpisywać załączniki??
lynka

Post autor: lynka »

cześć wszystkim:)

ja też idę na taniec ludowy i kilka osób ode mnie z zespołu idzie:), więc trochę nas będzie;P. Zobaczymy się w sobotę na przesłuchaniu:).

Pzdr;]
dorota

[quote:1375877d10="Gość"]w podaniu trzeba pisać uzasadnienie, czy tylko prośbę o przyjęcie na kurs?? i czy wpisywać załączniki??[/quote:1375877d10]

ja mialam tylko prosbe i zalączniki :)
mirrorball

Post autor: mirrorball »

czy ktoś z przystępujących do rozmowy dostał jakąś informację, czy został przyjęty na kurs i otrzymał jakiś plan zjazdu?

pozdrawiam
m.
Nemo

Post autor: Nemo »

ja mam tylko info, że pierwszy zjazd w listopadzie, nic więcej nie wiem, bo nawet na rozmowie nie byłam (mają mnie przeegzaminowć na pierwszym zjeździe)
Gość

o przyjęcie dowiadywałam sie telefonicznie i powiedzieli, ze @ wysla plan...też coś słyszałam, że 1 zjazd w listopadzie...jak uda mi się coś więcej dowiedzieć, to dam znać...

przy okazji zdam relację jakby ktoś w przyszłości chciał zdawać - podzielono nas na grupy, ekspresowo nauczyli układu (btw podobno ten układ jest w zasadzie co roku) - była kupa osób i ledwo cos zobaczyłam i jakbym miała od razu go pokazać to by nic z tego nie było, ale było sporo czasu przed samym egzaminem, więc zdążył mi się ten układzik już znudzić...nie wiem czy ze względu na to, ze było podobno dużo osób, ale wchodziliśmy po 5 osób, przechodziliśmy układ na rozlicznie a potem z muzyką i potem z częścią osób gadali, ale nie pokazywaliśmy własnych etiud...

[quote:83278e039a="Tranquality"]swoją drogą różne chodzą słuchy o tych kursach... niektórzy mówią, że to straszna tandeta i strata czasu...[/quote:83278e039a]sama jeszcze nie mam zdania, ale wielu tancerzy/pedagogów np. z Voltu, Romy, KTT jest właśnie po tym kursie...
Nemo

Post autor: Nemo »

Czy ktoś ma pojęcie kiedy będzie pierwszy zjazd na kier. jazzowym?
Mieli napisać i nic, a ja się nie mogę doczekać...
ODPOWIEDZ