Renowacja forum?

Sprawy formalne Forum
Joanna

Post autor: Joanna »

Czajori moze sobie odswiez ctrl f5, bo u mnie logo dziala ;)

Czajoi - co do powiadomien przy usuwaniu postow itp. to zobacz teraz jak jest, bo zmienilam na ustawienie, ze nie trzeba koniecznie podawac powodu.

Mnie jeszcze przeszkadza troche opcja 'jestes na 3 stronie, a temat ma 4, przeczytaj wszystkie...'. Naprawde to nam potrzebne?

I jeszcze: co to sa 'cien' i 'ogien'? U mnie to w ogole nie dziala, wiec nie wiem, jak to wyglada.

[shadow=darkred:783e02fa6e]test[/shadow:783e02fa6e][glow=darkred:783e02fa6e] test[/glow:783e02fa6e]
[fade:783e02fa6e]test[/fade:783e02fa6e]
Torin

Post autor: Torin »

Czajori jeśli nie prawidłowo widzisz forum (a tak wygląda z twojego opisu) A ctrl-F5 nie pomaga to musisz wyczyścić pamięć podręczna przeglądarki i koniecznie usuń ciasteczka.

Torin
Torin

[quote:aaf0b0b241="Joanna"]
I jeszcze: co to sa 'cien' i 'ogien'? U mnie to w ogole nie dziala, wiec nie wiem, jak to wyglada.[/quote:aaf0b0b241]

Z tego co pamiętam to widoczne tylko w IE (taki ficzer ładny ale nie standardowy) zobaczę czy można wyłączyć.

Torin
Joanna

Ok teraz widze :)
Imho niepotrzebne, skoro nawet zwyklych kolorow nie uzywa sie u nas jakos specjalnie (mam na mysli zwykle pisanie postow).

Aha, opcji 'ignorowania tematow' juz sie absolutnie nie czepiam, bo sobie ja po prostu wylaczylam :D ;)
Jakby ktos jeszcze do tego nie doszedl - na dole po prawej stronie sa 'preferencje', i mozna sobie takie drogiazgi samemu ustawic.
Ta nowa wersja forum jest po prostu genialna :)

A co to sa 'aktywne dymki'?
Czajori

Post autor: Czajori »

Jak teraz weszłam, to wszystko działa jak trzeba :)
Torin

[quote:9400944ce7="Joanna"]A co to sa 'aktywne dymki'?[/quote:9400944ce7] Nie powiem :)
Wyłącz i zobaczysz :D
Tutaj faktycznie jak chodzi o konfigurowalność to można wszystko.
Można wyłączyć ogień i cień -
To jak wyłączać ?

Torin
Joanna

Mozna wylaczyc, rowniez 'fade'. I tak one dzialaja tylko na ie, a jak widze wielu uzytkownikow ma i tak inne przegladarki.
Torin

Ogień i cień wyłączone.

Za chwilę wrzucę duuuuużą paczkę uśmieszków (jest tego chyba z 400) takie w miarę standardowe dostępne na większości forów.

Torin

EDIT
Uśmieszki weszły ja wychodzę :) Zaglądnę na forum wieczorem, wygląda że już większość rzeczy dopieszczona została.
Julcia

Post autor: Julcia »

nie wiem czemu, ale nie mogę wprowadzić żadnych zmian w swoim profilu np. zmiana godziny czy stylu forum... czy ktoś może mnie oświecić z jakiej przyczyny?

edit:
łojoj, ale wstyd. ten brak spostrzegawczości. ;)
Torin

Pisze Ci jak byk na górze podczas modyfikacji - ło jeju czytać trza :) ;)
Za długie pole skąd :) :D

Torin
ODPOWIEDZ