Lifting forum balet.pl
Tez wole niebieska wersje, przede wszystkim dlatego, ze w pomaranczowej mam biale marginesy na stronie glownej, a w niebieskiej jest ladnie zrobione, ze tablice sa na szerokosc przegladarki :)
I ogolnie design pomaranczony ma dla mnie troche zbyt ostre, proste krawdzie, itp., bo kolor mi sie podoba i niebieski, i pomaranczowy :)
Ogolnie im bardziej wglebiam sie w nowa wersje forum, tym bardziej mi sie ona podoba - ma mnostwo fajnych i uzytecznych funkcji.
I ogolnie design pomaranczony ma dla mnie troche zbyt ostre, proste krawdzie, itp., bo kolor mi sie podoba i niebieski, i pomaranczowy :)
Ogolnie im bardziej wglebiam sie w nowa wersje forum, tym bardziej mi sie ona podoba - ma mnostwo fajnych i uzytecznych funkcji.
-
aankaa_baletnica=)
Super!!!!!!!!!!!!
DZIEKUJEMY!!!!!!!
Mnie się bardzo podoba unowocześnione forum. Wreszcie mamy nasze logo, a nie to takie fabryczne. Bardzo fajne jest to, że pokazuje się ile tematów i postów nie przeczytaliśmy, a jak najedziemy na dany temat to tabelka z ostatnim postem Boskoo :mrgreen:
Żałuję tylko jednego... moja ulubiona emotikonka mrgreen jest żółta, a nie zielona :( Ale jakoś przeżyję=P
Na razie też mam niebieskie forum, bo jakoż tak bardziej swojsko się czuję, ale pomarańczowe też jest ładne więc może kiedyś zmienię. Musimy się tylko do wszystkiego przyzwyczaić.
DZIEKUJEMY!!!!!!!
Mnie się bardzo podoba unowocześnione forum. Wreszcie mamy nasze logo, a nie to takie fabryczne. Bardzo fajne jest to, że pokazuje się ile tematów i postów nie przeczytaliśmy, a jak najedziemy na dany temat to tabelka z ostatnim postem Boskoo :mrgreen:
Żałuję tylko jednego... moja ulubiona emotikonka mrgreen jest żółta, a nie zielona :( Ale jakoś przeżyję=P
Na razie też mam niebieskie forum, bo jakoż tak bardziej swojsko się czuję, ale pomarańczowe też jest ładne więc może kiedyś zmienię. Musimy się tylko do wszystkiego przyzwyczaić.
-
aankaa_baletnica=)
[quote:c8bd82d3f2="gonia"]a kto to jest 'junior admin'??
p.s. mrgreen jest zielona![/quote:c8bd82d3f2]
Taki admin co mniej może - być może że wyleci ta funkcja z forum :)
Torin
p.s.
Dzięki za ciepłe słówka miło mi że się podoba :D
Nie pisze nic więcej bo qurcze dziś już za długo przy kompie siedzę .....
p.s. mrgreen jest zielona![/quote:c8bd82d3f2]
Taki admin co mniej może - być może że wyleci ta funkcja z forum :)
Torin
p.s.
Dzięki za ciepłe słówka miło mi że się podoba :D
Nie pisze nic więcej bo qurcze dziś już za długo przy kompie siedzę .....
-
aankaa_baletnica=)
-
Tranquility
-
basiawysocka1