V EUROPEJSKIE SPOTKANIA TANECZNE

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Nemo

Post autor: Nemo »

Właśnie myślałam nad wzięciem dwóch poziomów Vergera, nie wiem tylko czy będę zaniżać zaawansowany, czy podwyższać średniozaawansowany :)
Ale ostatnio byłam na średnim i było średnio, a podglądany przeze mnie poziom wyższy był dużo fajniejszy i nie taki trudny, jak myślałam.
Ciarka

Post autor: Ciarka »

hej, jest ktos z forum na klasyce sredniozaawansowanej teraz? Jesli tak przyznac się ;) Ja bede tez w nastepnym tygodniu. Może jakis znak rozpozawczy, dziewczyny ktore ida? Jestem po pierwszym dniu i musze powiedziec, że jest super. Pot się leje strumieniami!
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

No i po warsztatach :cry: Niestety już koniec... Żałuję bo było super. Na klasyce strasznie mi się podobało, fajne ćwiczenia, sposób prowadzenia lekcji i ogólnie. Na pewno sporo warsztaty dały. Było dość dużo dziewczyn z OSB i przez samo patrzenie na nie można się dużo nauczyć, a do tego nauczyciel, ćwiczenie i wszystko.
Modern jazz underground też bardzo mi się podobał. Fajne układy, kombinacje... Nauczyciel miły i śmieszny :D Podobały mi się jego zajęcia. Jedynie dla mnie 1,5 godziny modernu to trochę za długo... ale to pewnie przez to, że wolę klasykę. Ale mogło być :D
Ogólnie było super i jestem bardzo zadowolona :D
ODPOWIEDZ