Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)
-
BlackPointeShoes
-
Dark Angel
Byłam, wróciłam:) I sie nie dostałam... :(Musze wam powiedzieć, że sie troche rozczarowałam. Otóż ludzie preferowali tylko hip-hop, jesli chodzi o prezentacje taneczne... Jakis jazz czy wspolczesny, to był prawie cud, nie wspomne o klasyce. A ja własnie taki styl tańcze, toteż... jury od razu mnie odrzuciło...:/:/ pozdrawiam!!!
-
BlackPointeShoes
[quote:7b37374dae="Dark Angel"]Byłam, wróciłam:) I sie nie dostałam... :(Musze wam powiedzieć, że sie troche rozczarowałam. Otóż ludzie preferowali tylko hip-hop, jesli chodzi o prezentacje taneczne... Jakis jazz czy wspolczesny, to był prawie cud, nie wspomne o klasyce. A ja własnie taki styl tańcze, toteż... jury od razu mnie odrzuciło...:/:/ pozdrawiam!!![/quote:7b37374dae]
Eh..sprawiedliwość. Fakt, jest duzo osob tanczących hh i to się chyba najbardziej podobało jury. Tym razem mieli takie wymaganie. Może nastawili się tak dlatego ze byłą większośc tak jak mówisz ludzi tanczących hh. Głowa do góry za rok będziesz wiedziała na co się nastawić i przygotować ;)
Eh..sprawiedliwość. Fakt, jest duzo osob tanczących hh i to się chyba najbardziej podobało jury. Tym razem mieli takie wymaganie. Może nastawili się tak dlatego ze byłą większośc tak jak mówisz ludzi tanczących hh. Głowa do góry za rok będziesz wiedziała na co się nastawić i przygotować ;)
A ja mam nadzieje, że uda sie nam w programie zobaczyć jakiś fajnych tancerzy 8) A jakby znalazł się jeszcze jakiś, który tańczy co innego niż break'a to z miejsca ma moje poparcie :lol:
Gratuluje wszystkim, którzy wystartowali w castingu- nie ważne czy z sukcesem czy nie. Myślę, że tego rodzaju show będzie na tyle popularne, że tym co stchórzyli uda się zatańczyć w przyszłej edycji.
Gratuluje wszystkim, którzy wystartowali w castingu- nie ważne czy z sukcesem czy nie. Myślę, że tego rodzaju show będzie na tyle popularne, że tym co stchórzyli uda się zatańczyć w przyszłej edycji.
-
.:Odylia:.
http://www.wrzuta.pl/film/tG7wEP4Jwu tak to mniej wiecej wygladalo w najszczesliwszych przypadkach
co do monopolu hh-ja tanczylam wlasnie "uwspółcześnioną klasykę"..nie wiem tylko wlasnie kiedy to sie obroci przeciwko mnie(chodzi mi tutaj o to ze program nastawiony jest przede wszystkim na taniec nowoczesny,jazz,towarzyski i hh)-zobaczymy w paryzu..
co do monopolu hh-ja tanczylam wlasnie "uwspółcześnioną klasykę"..nie wiem tylko wlasnie kiedy to sie obroci przeciwko mnie(chodzi mi tutaj o to ze program nastawiony jest przede wszystkim na taniec nowoczesny,jazz,towarzyski i hh)-zobaczymy w paryzu..
-
Dark Angel
Wiecie... nic nie powiedzieli, wlasciwie nie komentowali zadnego tancerza...(przynjamniej w mojej grupie tak było). Jak przyjechałam pod "Romę", to miałam ochotę w ogole stamtąd sobie pójść, jak zobaczyłam, ze wlasciwie wszyscy to sk8, albo hip-hopowcy z magnetofonami przy uchu... :/ To mnie juz od razu odrzuciło, ale... jakoś sie przełamałam. Ogólnie ludzie, którzy przyjechali do stolicy na casting (wg mnie) byli bardzo niemili, wszyscy na siebie dziwnie patrzyli, przechwalali się wzajemnie kto co tańczy, gdzie już wystepował itd.:/:/ Ale jak juz wspomniałam wyżej, być moze to tlyko moje takie wrażenie. Na improwizacji puścili nam piosenke hh z filmu "Step-up", hmmm... Troche dziwnie mi było do etgo tańczyc, bo bylam przygotowana tlyko na swoj styl... tzn. broadway jazz/wspólczesny/rózne elementy klasyki. Oczywiście ludzie z mojej grupy, którzy "trudnią się" hh, zaczeli pokazywac co potrafią, a ja? Hmm... Cos próbowałam, ale wiadomo, ze z mizernym skutkiem. Generalnie i tak jestem z siebie dumna, że mimo wszystko odważylam sie pokazać jury, mimo tego, że hh nie jest moim powołaniem, a ze się nie udało... Trudno!:) Za rok zrobimy zbiorowy zlot... :):) pozdrawiam was gorąco!!! Życzę Ci Odylio super pobytu w Paryżu, nie przejmuj sie, i tak to baaaardzo wielki sukces, że tam jedziesz!!!!:*:* jestesmy z Ciebie dumne!:*:):)
Odylio, mysle, że inny styl będzie siłą, a nie słabością. Przecież nie powiedzieli, że szukają "najlepszego tancerza hiphopowego/nowocesnego", tylko najlepszego tancerza - z techniką, osobowością i pasją. A Ty przecież to wszystko masz. :)
Nie wiedziałam, że Michał Piróg ma przygotowanie klasyczne. :shock:
Z naszych trójmiejskich forumowiczów chyba nikt się na casting nie wybrał...?
Nie wiedziałam, że Michał Piróg ma przygotowanie klasyczne. :shock:
Z naszych trójmiejskich forumowiczów chyba nikt się na casting nie wybrał...?