Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)
-
.:Odylia:.
-
baletmistrz z krakowa
zgody nawet nie trzeba miec... a tym bardziej numeru dowodu. Moja kumplela nie miała i normlanie ją wpuścili. A jedna nie miała 16 lat i też ją wpuścili!
co do choreografii to kazali buty ściągać (Na boso lub w skarpetkach) a krzesło... nie wiem..moze nie bo bedzie rysowac podłoge :P jakies drobne rekwizyty na pewno mozna!
co do choreografii to kazali buty ściągać (Na boso lub w skarpetkach) a krzesło... nie wiem..moze nie bo bedzie rysowac podłoge :P jakies drobne rekwizyty na pewno mozna!
-
Dark Angel
Ja jadę do Warszawy, co prawda nie biorę czynnego udziału w dyskusjach na forum, ale cały czas was odwiedziam:). Troche sie boje, do jakis piosenek tańczycie, dziewczyny? A, i wiecie moze jaka liczba osob jedzie do Paryża? Pozdrawiam!!! :*:* Wszystkim życzę powodzenia!!!:*:* Może się poznamy gdzieś tam...:)
-
czekoladka
-
aankaa_baletnica=)
-
Dark Angel
:):):) To super... Ja myślę, iż to nie chodzi o nagrody, o ten Paryż i o to, by być w telewizji. Dla mnie osobiście samo wystąpienie przed jury będzie wielkim dokonaniem i bardzo mnie wzbogaci, jesli chodzi o doświadczenia taneczne. Jadę tam, żeby się sprawdzić, pokazać ludziom i ich poznać. Na pewno to będzie niezwykła przygoda! Boję sie tylko,ze moje przygotowania pojdą na marne, gdy stane przed komisją:). A... jeszcze jedno, jesli mogę:). Uczycie sie na pamięc choreografii czy stawiacie troche na improwizację i poszczególne elementy?:) pozdrawiam!!!:* :)