Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Wyrażam zgodę na udział mojej córki, ........., w programie organizowanym przez telewizję TVN - " You can dance-po prostu tańcz!"

Podpis
Nr. dowodu:......................
Columbina

Post autor: Columbina »

Pewnie coś w stylu "Wyrażam zgodę na udział mojej córki w programie takim i takim oraz biorę za nią wszelką odpowiedzialność..."
Myślę, że Twoja mama już coś wymyśli :)
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

dziekuje,dziekuje i jeszcze raz dziekuje :oops: i powodzenia,bo fajnie byloby stworzyc forumowa reprezentacje :wink: swoja droga zostalo jeszcze 25 miejsc na dzisiejszy w Gdansku i ten w Warszawie..
baletmistrz z krakowa

Post autor: baletmistrz z krakowa »

no to z kim sie widzimy w warszawie?:)ja mam zamiar tam sie pojawic;)
Nati

Post autor: Nati »

zgody nawet nie trzeba miec... a tym bardziej numeru dowodu. Moja kumplela nie miała i normlanie ją wpuścili. A jedna nie miała 16 lat i też ją wpuścili!
co do choreografii to kazali buty ściągać (Na boso lub w skarpetkach) a krzesło... nie wiem..moze nie bo bedzie rysowac podłoge :P jakies drobne rekwizyty na pewno mozna!
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Ktos byl w Gdansku na castingu?
Dark Angel

Post autor: Dark Angel »

Ja jadę do Warszawy, co prawda nie biorę czynnego udziału w dyskusjach na forum, ale cały czas was odwiedziam:). Troche sie boje, do jakis piosenek tańczycie, dziewczyny? A, i wiecie moze jaka liczba osob jedzie do Paryża? Pozdrawiam!!! :*:* Wszystkim życzę powodzenia!!!:*:* Może się poznamy gdzieś tam...:)
czekoladka

Post autor: czekoladka »

do Paryża jedzie 50 osob a z tego 16 osib trafia do programu
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Odylio gratulacje!!!! Super!!!
Mam nadzieję, że będziemy mogli oglądać cię potem w tvn-ie :D
Dark Angel

Post autor: Dark Angel »

:):):) To super... Ja myślę, iż to nie chodzi o nagrody, o ten Paryż i o to, by być w telewizji. Dla mnie osobiście samo wystąpienie przed jury będzie wielkim dokonaniem i bardzo mnie wzbogaci, jesli chodzi o doświadczenia taneczne. Jadę tam, żeby się sprawdzić, pokazać ludziom i ich poznać. Na pewno to będzie niezwykła przygoda! Boję sie tylko,ze moje przygotowania pojdą na marne, gdy stane przed komisją:). A... jeszcze jedno, jesli mogę:). Uczycie sie na pamięc choreografii czy stawiacie troche na improwizację i poszczególne elementy?:) pozdrawiam!!!:* :)
ODPOWIEDZ