Ja polecam [u:fbc3f486fc]Maya I - Grishko. Sa dobre dla osob z wieksza i szersza stopa[/u:fbc3f486fc]. W tych pointach nawet szeroka stopa bardzo ladnie wyglada. Sa wygodne i dobrze stoi sie w nich na czubku.
No tak, poza tym fouette złamały się u mnie po zrobieniu 4 echappes, tak więc wiesz...
One są na śliczne podbicie i wąską stópke, wtedy wyglądają najlepiej i są najwygodniejsze.
też miałam rany i to bardzo głębokie, a najgorsze było to, że było tuż tuż przed konkursem (w ferie zimowe) i dzień w dzięń na tych ranach musiałam ćwiczyć... same mięso wyszło... szkoda gadać... chyba się na 2007 zdecyduję... :?
[quote:dae62b41e6="melaniak"]też miałam rany i to bardzo głębokie, a najgorsze było to, że było tuż tuż przed konkursem (w ferie zimowe) i dzień w dzięń na tych ranach musiałam ćwiczyć... same mięso wyszło... szkoda gadać... chyba się na 2007 zdecyduję... :?[/quote:dae62b41e6]
Witaj w klubie. Ja szykuję się teraz na Elite, wszystko, żeby jak najmniej rozdrapywać te ranki.
Ja miałam Recitalki chodź jestem w szkole baletowej :P
Dostałam je od szkoły.
Wyginają się baaardzo łatwo ;] Dlatego są dla początkujących, masz mocną stopę no i masz duże podbicie?