PAS DE CHAT

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
terka:)

Post autor: terka:) »

niedawno pas de chat pisało o jakiejś promocji na rajstopy... czy może wie ktoś coś więcej niż ja na ten temat? :D
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Zastanawiam sie co sie dzieje z Pas de chat. Napisalam dzisiaj maila do sklepu z lista rzeczy ktore chcialam kupic. Pytalam o rozmiary i o dostepnosc tych rzeczy. Lista byla dosc dluga. Byly na niej kostiumy, ocieplacze, spodnie. Odpowiedz dostalam 5 min pozniej ale dowiedzialam sie ze ca dostepne tylko dwie rzeczy - wkladki silikonowe i rajstopy baletowe.. Slabo sie to prezentuje.
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Może to ze względu na to, że są wakacje... Może w wakacje nie zaopatrzają sklepu... nie mam pojęcia..
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

I z powodu wakacji nic nie maja? Dziwna sytuacja.
Gość

Post autor: Gość »

w przyszłym tygodniu powinna być jakaś dostawa (szczegółów nie znam, bo pytałam o konkretny produkt i akurat on ma się wtedy pojawić, ale może razem z nim pojawią sie też inne rzeczy)...
poza tym kupiłam płócienne boomerangi za 150 zł (czarne, a kolorowe były za 99) i jestem zadowolona z zakupu, więc radzę wszystkim śledzić prommocje na allegro (tam zwykle wystawiane sa produkty w atrakcyjnych cenach)
Nati

Post autor: Nati »

przepraszam ze offtopowo ale co to są boomerangi ? :oops:
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

model "snikersów" sanshy http://www.taniec.sklep.pl/images/uploads/B53Lr-Boomerang.jpg
Kociara

Post autor: Kociara »

a ja bylam akurat w warszawie to wpadlam do pad de chat z zamiarem zakupu stroju, ale nie bylo nic ciekawego. to znaczy jeden taki ladny z capezio, blekitny, ale rozmiar nie taki. mniejsza o to, kupilam se pointy recital rozowe, sa sliczne i super, polecam :D
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Ja właśnie z okazji urodzin (xD ciekawe w ilu tematach jeszcze o tym napisze :P) zamówiłam sobie na allegro FootUndeez
http://allegro.pl/item230788866_footundeez_firmy_capezio_taniec_orientalny_m.html
Po kontakcie ze sprzedający polecono mi rozmiar M.
Dzisiaj zamówiłam, zapłaciłam i czekam na paczuszkę! ;D
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Paczka już jest :)
Jak na razie nie próbowałam na współczesnym bo jeszcze nie miałam ;)
Prezentuje się bardzo ładnie i mam to jako jedyna w szkole..
Dziwne, że nikt wcześniej nie wpadł na pomysł kupienia tego. Dziewczyny używały albo plastrów bez gazy, albo talku :?
ODPOWIEDZ