Przedstawialnia
No to teraz kolej na mnie :)
Mam na imię Kasia i mam 14 lat ( w listopadzie skończę) więc obecnie idę do II klasy gimnazjum :) Baletem zaczęłam interesować się kilka miesięcy temu... i bardzo dobrze :) Moim największym marzeniem jest uczęszczać na lekcje baletu . Na szczęście niedaleko mojego domu (25 minut PIECHOTA!) jest Ognisko Baletowe :0 Mam nadzieję , że uda mi się przekonać moich rodziców aby pozwolili mi chodzić na balet... :) Oprócz baletu interesuję się muzyką :gram na skrzypeczkach xD kocham śpiewać, tańczyć, czytać książki <---- niektóre :) Taaa... więc bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów :) PAPA :*
PS: Trzymajcie kciuki aby moi rodzice zgodzili się zapisać mnie na balet :) A jest on na prawdę częścią mojego życia :*
Mam na imię Kasia i mam 14 lat ( w listopadzie skończę) więc obecnie idę do II klasy gimnazjum :) Baletem zaczęłam interesować się kilka miesięcy temu... i bardzo dobrze :) Moim największym marzeniem jest uczęszczać na lekcje baletu . Na szczęście niedaleko mojego domu (25 minut PIECHOTA!) jest Ognisko Baletowe :0 Mam nadzieję , że uda mi się przekonać moich rodziców aby pozwolili mi chodzić na balet... :) Oprócz baletu interesuję się muzyką :gram na skrzypeczkach xD kocham śpiewać, tańczyć, czytać książki <---- niektóre :) Taaa... więc bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów :) PAPA :*
PS: Trzymajcie kciuki aby moi rodzice zgodzili się zapisać mnie na balet :) A jest on na prawdę częścią mojego życia :*
Witam. Jestem Jadzia, mam prawie 15 lat. Chodziłam do niepublicznej szkoły baletowej we Wrocławiu od szóstego roku życia, ale przed Nowym Rokiem postanowiłam zrezygnować, bo miałam problemy z nauką. Chciałabym wrócić na balet lub chociaż poznać inny rodzaj tańca.
To forum poleciła mi mama.
Jeszcze raz witam. :D
To forum poleciła mi mama.
Jeszcze raz witam. :D
-
icetowerek
Po raz pierwszy pojawiłam się tutaj w 2005roku,ale potem zepsuł mi się komputer:(teraz mam nowy,wróciłam na forum,ale nadal jestem nowicjuszką-Pomóżcie!!!mam 19lat,studiuję obecnie muzykologię(w przyszłości dyrygentura symfoniczno-operowa),jestem w przedostatniej klasie średniej szkoły muzycznej na wydziale rytmiki(stąd mój nick),baletem interesuję się chyba od zawsze(odkąd poszłam 1raz w wieku 4lat na zajęcia w OSB,potem doszedł taniec ludowy,szkoła muzyczna(wiolonczela,fortepian)i się poprostu przeciążyłam!niedługo skończę rytmikę,trzeba będzie pomyśleć o układzie dyplomowym,więc zabieram się za balet(tutaj poszukam inspiracji).Pomyślicie,że zaprzepaściłam talent,ale ja poprostu byłam za smarkata,aby podjąć ważną decyzję.Teraz już trzeba cieszyć się życiem!!!i łączyć wszystkie swoje pasje:)może zostanę krytykiem muzycznym(w tym baletowym),albo będę dyrygentem w teatrze operowym lub muzycznym?ale się rozpisałam.BUŹKA!!!
witamy Cie rytm na forum. To wspaniale miec wśród nas byc moze przyszłego dyrygenta :)) Zwłaszcza ze tych "czujących balet" jest jak na lekarstwo, dla reszty to mniej ważna dziedzina teatru muzycznego. mam nadzieję ze tu znajdziesz miejsce dla rozwijania swoich pasji i po prostu zawierania baletowych znajomosci
Kasiu!dziękuję Ci bardzo za ciepłe przywitanie!na dyrygenturę na AM muszę poczekać jeszcze 2lata(o ile się dostanę-jest bardzo ciężko:()ale w moich marzeniach jest dyrygowanie w teatrach,gdzie kładzie się nacisk na balet(szczerze mówiąc,nie przepadam za operą).Myślałam także o osobistym projekcie w formie koncertu baletowego(ale do tego jeszcze daleko).Jeśli to nie jest post odpowiedni do takich wypowiedzi,to pokierujcie mnie!
Witam
Jak chyba wszyscy Forumowicze kocham taniec:) oprócz tego kocham też koty, bo to najbardziej "baletowe" zwierzątka. Miękkie ruchy mojego Kota inspirują mnie do pracy z własnym ciałem-poprawienia skoczności i ładnego wyprowadzania stopy no i tego wygięęęęęęęcia kręgosłupa:)
Zajmuję się różnymi rodzajami tańca...czasami nawet dosć skrajnymi:), od ludowizny, przez balet, taniec irlandzki...do hip-hopu i salsy włącznie:)
no to tyle, chyba...cieszę się, ze tu jestem:)
aaa...i trzymajcie za mnie kciuki po podjęłam wyzwanie "100dni" i już mi trzynasty dzień "stuknął":)
pozdrawiam
Jak chyba wszyscy Forumowicze kocham taniec:) oprócz tego kocham też koty, bo to najbardziej "baletowe" zwierzątka. Miękkie ruchy mojego Kota inspirują mnie do pracy z własnym ciałem-poprawienia skoczności i ładnego wyprowadzania stopy no i tego wygięęęęęęęcia kręgosłupa:)
Zajmuję się różnymi rodzajami tańca...czasami nawet dosć skrajnymi:), od ludowizny, przez balet, taniec irlandzki...do hip-hopu i salsy włącznie:)
no to tyle, chyba...cieszę się, ze tu jestem:)
aaa...i trzymajcie za mnie kciuki po podjęłam wyzwanie "100dni" i już mi trzynasty dzień "stuknął":)
pozdrawiam