Spotkanie - Poznań
-
Anna-Maria
Spotkanie - Poznań
Chyba tamten temat o spotkaniach poznańskich uległ przedawnieniu, więc zakładam nowy, ponieważ wyczytałam że wiele osób będzie niedługo w Poznaniu :D
Mogliśmy wtedy zebrać potężną ilość osób i się spotkać. Co Wy na to?
Wiem że neda, Tutu będą. Ktoś jeszcze z poza stałych bywalców :D?
Wtedy i Cheryl byś tyłek przytaśtała : P itd., itd.
Wrzucajcie dogodne terminy, miejsca i w ogóle co o tym sądzicie.
Wakacje jeszcze długiiie! :D
Mogliśmy wtedy zebrać potężną ilość osób i się spotkać. Co Wy na to?
Wiem że neda, Tutu będą. Ktoś jeszcze z poza stałych bywalców :D?
Wtedy i Cheryl byś tyłek przytaśtała : P itd., itd.
Wrzucajcie dogodne terminy, miejsca i w ogóle co o tym sądzicie.
Wakacje jeszcze długiiie! :D
-
Anna-Maria
Hmm... To ja proponuję 22 sierpnia, ponieważ ten dzień jest dniem wolnym od zajęć podczas warsztatów :)
Ale dobrze, że się umawiamy tyyyyle wcześniej, bo rok temu umawialiśmy się w trakcie warsztatów i mało kto o spotkaniu wiedział, bo nikt nie wpadł na pomysł, żeby do kafejki iść. (ja miałam neta w akademiku i laptopika kolegi) :P W rezultacie był Tranquality i ja (tylko dlatego, że razem na brodway jazz chodziliśmy) :lol:
Możemy np się umówić koło 16:00 a potem na 18:00 pójdziemy razem do zamku na Dziedziniec Różany na Pokaz Mistrzów :) (ale to tylko moja propozycja)
Ale dobrze, że się umawiamy tyyyyle wcześniej, bo rok temu umawialiśmy się w trakcie warsztatów i mało kto o spotkaniu wiedział, bo nikt nie wpadł na pomysł, żeby do kafejki iść. (ja miałam neta w akademiku i laptopika kolegi) :P W rezultacie był Tranquality i ja (tylko dlatego, że razem na brodway jazz chodziliśmy) :lol:
Możemy np się umówić koło 16:00 a potem na 18:00 pójdziemy razem do zamku na Dziedziniec Różany na Pokaz Mistrzów :) (ale to tylko moja propozycja)
-
Anna-Maria
-
Anna-Maria