ELITE s.c. - wyłączny dystrybutor Grishko w Polsce

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
forum.balet.pl

Post autor: forum.balet.pl »

[color=darkblue:b8955bde22]pozwoliłam sobie przeczyścić wątek [size=7:b8955bde22](mam nadzieję, że nikt się nie obrazi za wejście w kompetencje, ale mi się nudziło i stwierdziłam, że zrobię coś pożytecznego). [/size:b8955bde22]podsumowując posty, które usunęłam:
~wszyscy się zachwycają sklepem (nie było ani jednej negatywnej opinii)
~paczki dostarczane są w ciągu 2-3 dni od zamówienia w przypadku asortymentu znajdującego się na stanie; na produkty, które trzeba sprowadzić, trzeba czekać do 8 tygodni
~obsługa jest miła, fachowa, profesjonalna i bardzo pomocna
~ceny są w miarę przystępne

Gość[/color:b8955bde22]
Malejla

Post autor: Malejla »

Ale cena miękkiego etui powaliła mnie na nogi :shock: Kosztowało przedtem 9zł. a teraz 19zł. :evil: Jak tak prawie wszystko podrożało to może przejdę na sanshę :roll: :? :)
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Mi tez sie nie podoba wzrost cen. Uwazalam ze Grishko jest najlepsza firma, niskie ceny i zadowalajacy towar, plus swietna obsluga.

Aktualnie w asortymencie sa pustki, wzrosly ceny niektorych rzeczy i to dosc znaczaco. Nie wiem czy nie odbije sie to na ilosci klientow.

Na szczescie nie wzrosly jeszcze ceny point.
Agasiek

Post autor: Agasiek »

Ja to jedynie kupuję pointy z Grishko, a nie faktycznie bo baletki też. :roll:
Ale przestawię się cgyba na Sanshę bo Grishko jest moim zdaniem za miękkiem. A dla was są zbyt miękkie czy przeciwnie?
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Dla mnie pointy z Grishko są dobre. Uwielbiam Elite i zamierzam je dalej kupować. Dużo osób o dużym podbiciu woli sanshę, bo mają na dłużej.
Co do baletek to wolę z Sanshy, o wiele wytrzymalsze... W Grishkach rozpruła mi się podeszwa i porozklejała jakoś po miesiącu... Kupuję tylko pointy z Grishko, których cena się nie zmieniła i mam nadzieję, że nie zmieni więc wzrost cen mnie jakoś nie ruszył, ale faktycznie było taniej...

[color=blue:b4005ed9fc]Przestrzegam, że nie jest to temat do porównywania produktów Grishko i Sansha.
j.[/color:b4005ed9fc]
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Czy baletki z Grishko sa klejone?
gonia

Post autor: gonia »

model 1 jest szyty. co do reszty- nie ma napisane na stronie, może do nich napisz?
Joanna

Post autor: Joanna »

6 tez jest szyta.
ELITE

Post autor: ELITE »

Witam Serdecznie,

Nawiązując do kilku ostatnich postów chciałabym poinformować, iż Grishko z początkiem roku 2007 podniosło ceny dla wszystkich dystrybutorów na całym Świecie, stąd i nasz cennik uległ zmianie. Pragnę jednak podkreślić, iż proponowane przez nas ceny artykułów Grishko są i tak najniższe w Europie i z pewnością dołożymy wszelkich starań aby tak pozostało. Na całym Świecie produkty marki Grishko uchodzą za bardzo prestiżowe i ekskluzywne, co ma swoje odbicie w cenie. Przykładowo w USA pointy Grishko są prawie dwukrotnie droższe od point firmy Sansha...

Pozdrawiam Gorąco!!!
Magdalena Tonn
ELITE s.c.
Cheryl

Post autor: Cheryl »

W Sanshy używam M, a takim razie w Grishko XX czy XXX?
Bo miałam XXX 2007 i były mi ciut szerokie.
ODPOWIEDZ