Duże awatary

Sprawy formalne Forum
sfra

Post autor: sfra »

NOTKA:

[quote:efcfb46550]Drodzy Forumowicze!

W związku z tak dużą popularnością awatarów i ich różnorodnością, które są chwalebne, prosimy o stosowanie się do zasady, by dany emblemat [b:efcfb46550]nie przekraczał 130 pikseli [/b:efcfb46550](obojętnie czy wzdłuż czy wszerz).
Nie jest to ograniczenie dla samego ograniczenia, tylko po prostu awatary przekraczające w/w wielkość deformują okno forum.

Jeżeli będziecie mieć kłopoty ze zmniejszeniem Waszych emblematów, nie zawahajcie się z nami skontaktować przez PW, albo w dziale "Regulamin i pomoc".

Z dniem dzisiejszym [b:efcfb46550]wszystkie awatary przekraczające 130pikseli będą usuwane i blokowane[/b:efcfb46550] aż właściciel przedstawi zmniejszoną wersję emblematu.

Pozdrawiamy :)
Administratorzy i Moderatorzy forum Balet.pl[/quote:efcfb46550]

Może być?
Joanna

Post autor: Joanna »

Ja zwracam sie z uprzejma prosba o 130 pikseli - takiej wielkosci mam avy, ktore juz mam na serwerze, i jak bym chciala wrocic do starego, musialabym od nowa skalowac, wgrywac, itd.
Poza tym to nie jest chyba taka duza roznica, wizualnie nie wyglada to zle.
sfra

Zmieniłem. Moze być??
sisi

Post autor: sisi »

mi tam sie podoba :) mozemy dawac notke :) ale koniecznie takze zbiorowego maila! wiecej osob to przeczyta wtedy
sfra

notkę zamieszczę w Pogadalni i wyślę ją jesczze każdemu na maila! :-)
sfra

Hm, Kochani, co teraz? Co robimy? Są sprzeciwy, ale kiedy ich nie będzie?
Czajori

Post autor: Czajori »

Ja BARDZO przepraszam, ale skoro zablokowaliśmy duże awatary, to czemu niejaka śpiącakrólewna ma ... to coś????
forum.balet.pl

Post autor: forum.balet.pl »

Juz zablokowałem, ona napisała PW do nas z prośbą o pomoc, bo sama tez była przerazona tym awatarem (a raczej jego wielkością) - moze jka bedziecie widziec nadużycia w wielkościach emblematów, to od razu blokujcie, ok?
forum.balet.pl

Post autor: forum.balet.pl »

Usunęłam avka niejakiego AIANa, bo był przeraźliwie wielki i wysłałam mu notkę z naszego forumowego konta co do prawidłowych wymiarów.
Cz.
ODPOWIEDZ