Życie maturzysty

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Anna-Maria

Post autor: Anna-Maria »

To było wiadome od początku, że 29.06 ;]
A dzisiaj, gdy spojrzałam przez okno, widziałam dwoje młodych ludzi (Na bank maturzystów ;p) którzy nieśli jakieś papiery w dłoni - coś a'la świadectwa szare...Ciekawe, czy to były wyniki matur.
Ala

Post autor: Ala »

Wyniki matur będą dostępne na internecie? Jak to możliwe?
mirrorball

Post autor: mirrorball »

TADAAAM

wyniki przeszły moje oczekiwania:
polski rozszerzony 92 %
angielski rozszerzony 91 %
historia sztuki - zwolniona (100%)

:D

pozdrawiam
m.
Anna-Maria

Post autor: Anna-Maria »

Popadłam w kompleksy, przy Twoich wynikach, więc powiem tylko że zdałam. Mogło pójść lepiej. Cóż. Zdarza się.
Najważniejsze, że jestem już pełnoprawną studentką WSB xD
kotecek

Post autor: kotecek »

Dokładnie Anno-Mario, więc ja też powiem tylko, że zdałam i złożyłam właśnie papiery na studia, a czy się dostanę to zobaczymy :wink:
milton

Post autor: milton »

No ja też zdałem. I tyle chyba wystrczy. A na studia za 4 lata gdzies pójdę;)
klara

Post autor: klara »

[quote:e20e9ffed4="Ala"]Wyniki matur będą dostępne na internecie? Jak to możliwe?[/quote:e20e9ffed4]

napewno nie beda ogloszone w internecie, bo przeciez nawet przez telefon nie mozna dowiedziec sie o wyniki, a poza tym odbierac mozna osobiscie,
Alicja

Post autor: Alicja »

U mnie też całkiem znośnie - polski 100, angielski rozszerzony 87, wos rozszerzony 92. :D
Jak dobrze mieć to wszystko za sobą! Już tylko wakacje, festiwale, nieskrępowana wolność i urzeczywistniające się krakowskie plany. :D
Columbina

Post autor: Columbina »

[quote:1155a292ca="Alicja"]U mnie też [b:1155a292ca]całkiem znośnie [/b:1155a292ca]- polski 100, angielski rozszerzony 87, wos rozszerzony 92. :D
Jak dobrze mieć to wszystko za sobą! Już tylko wakacje, festiwale, nieskrępowana wolność i urzeczywistniające się krakowskie plany. :D[/quote:1155a292ca]
:shock: :shock: :shock:
Oj Alicjo... nie przesadzaj :P To są rewelacyjne wyniki!
To ja prędzej mogę powiedzieć, że moja biologia i chemia poszły mi całkiem znośnie... :P (niestety nie pochwale się jak, bo jeszcze zapeszę moje studia) :P
I gratuluję Mirrorball! <brawo>
Alicja

Post autor: Alicja »

Oczywiście troszkę kokietuję :wink: , ale słyszałam, że matury poszły nieźle w całej Polsce. I to widać - w mojej szkole wszyscy byli bardzo zadowoleni. Ciekawe, czy w związku z tym podskoczą bardzo progi na studia...
ODPOWIEDZ