To było wiadome od początku, że 29.06 ;]
A dzisiaj, gdy spojrzałam przez okno, widziałam dwoje młodych ludzi (Na bank maturzystów ;p) którzy nieśli jakieś papiery w dłoni - coś a'la świadectwa szare...Ciekawe, czy to były wyniki matur.
Popadłam w kompleksy, przy Twoich wynikach, więc powiem tylko że zdałam. Mogło pójść lepiej. Cóż. Zdarza się.
Najważniejsze, że jestem już pełnoprawną studentką WSB xD
U mnie też całkiem znośnie - polski 100, angielski rozszerzony 87, wos rozszerzony 92. :D
Jak dobrze mieć to wszystko za sobą! Już tylko wakacje, festiwale, nieskrępowana wolność i urzeczywistniające się krakowskie plany. :D
[quote:1155a292ca="Alicja"]U mnie też [b:1155a292ca]całkiem znośnie [/b:1155a292ca]- polski 100, angielski rozszerzony 87, wos rozszerzony 92. :D
Jak dobrze mieć to wszystko za sobą! Już tylko wakacje, festiwale, nieskrępowana wolność i urzeczywistniające się krakowskie plany. :D[/quote:1155a292ca]
:shock: :shock: :shock:
Oj Alicjo... nie przesadzaj :P To są rewelacyjne wyniki!
To ja prędzej mogę powiedzieć, że moja biologia i chemia poszły mi całkiem znośnie... :P (niestety nie pochwale się jak, bo jeszcze zapeszę moje studia) :P
I gratuluję Mirrorball! <brawo>
Oczywiście troszkę kokietuję :wink: , ale słyszałam, że matury poszły nieźle w całej Polsce. I to widać - w mojej szkole wszyscy byli bardzo zadowoleni. Ciekawe, czy w związku z tym podskoczą bardzo progi na studia...