Princess Tutu
Princess Tutu
Ściągając różne rzeczy na eMule natrafiłam i ściągnęłam [zupełnie przypadkowo] odcinek jakiejś japońskiej bajki. Nosi ona tytuł 'Princess Tutu'. Co prawda były angielskie napisy, ale nie wszystko zrozumiałam :?
Theme, który rozpoczyna bajkę: http://www.youtube.com/watch?v=2XmQ3r2_xKg
Wiecie coś o tym serialu więcej? A może ktoś oglądał? Piszcie swoje opinie :D
Theme, który rozpoczyna bajkę: http://www.youtube.com/watch?v=2XmQ3r2_xKg
Wiecie coś o tym serialu więcej? A może ktoś oglądał? Piszcie swoje opinie :D
-
..Safona..
To jest japońskie anime i jest super. Zawiera historie z różnych baletów głównie z Jeziora ale także jest dziadek,Giselle i inne ja na razie ściągnełam 4 odcinki. Czekam na wystawienie ocen a potem nie odejede od monitora :)
Princess Tutu mam na avatarze :) Jak ktoś lubi japońskie mangi i anime to polecam.
Princess Tutu mam na avatarze :) Jak ktoś lubi japońskie mangi i anime to polecam.
ja mam całe anime na komputerze [mój pierwszy av był właśnie z Ahiru ;)], ale niestety bez napisów i ledwo co rozumiem akcję xd
trochę nietypowe to to anime - nigdy takiego nie oglądałam, pozatym muszę przyznać że dziwnie się kończy.
[size=9:1258817c43]ale mangi zdecydowanie nie polecam[/size:1258817c43]
dawno temu, zaraz po moim przybyciu chciałam założyć taki temat no ale niestety manga wówczas nie była tutaj mile widziana. :?
pare użytkowników mnie omal nie pożarło przez to że sobie wstawiłam np Usagi Tsukino albo jakąś inną mangową postać w avatarek.
trochę nietypowe to to anime - nigdy takiego nie oglądałam, pozatym muszę przyznać że dziwnie się kończy.
[size=9:1258817c43]ale mangi zdecydowanie nie polecam[/size:1258817c43]
dawno temu, zaraz po moim przybyciu chciałam założyć taki temat no ale niestety manga wówczas nie była tutaj mile widziana. :?
pare użytkowników mnie omal nie pożarło przez to że sobie wstawiłam np Usagi Tsukino albo jakąś inną mangową postać w avatarek.
Ja uwielbiam mangę! Kiedyś na RTL7 puszczali takie anime o króliczkach i innych słodkich zwierzątkach, a później Sailor Moon... *rozpływa się*. Ah, przepraszam, koniec off.
W takim razie ja również pościągam sobie te odcinki :D A ten co oglądałam to było Jezioro Łabędzie. Tylko szkoda, że po ang bo nie wszystko rozumiem i sens niektórych wypowiedzi [zwłaszcza tych z baletem] jest dla mnie niezrozumiały.
W takim razie ja również pościągam sobie te odcinki :D A ten co oglądałam to było Jezioro Łabędzie. Tylko szkoda, że po ang bo nie wszystko rozumiem i sens niektórych wypowiedzi [zwłaszcza tych z baletem] jest dla mnie niezrozumiały.
-
..Safona..
-
..Safona..
-
..Safona..