Gimnastyka artystyczna/sportowa
-
drCoppelius
Zgadzam sie z Klara w 100%. Nie raz zostawalam ofiara spiskow itd, strasznie to rujnuje psychike zawodniczek i wiele tych ktore moglyby cos osiagnac odchodzi. Byc moze przez to poziom naszych dziewczyn jest taki jaki jest. Zostaja silniejsze psychicznie, z bardziej kreatywna pania trener, a nie najlepsze... Przez 8 lat, mniej wiecej raz w miesiacy bylam swiadkiem tego co sie dzieje w noc przed zawodami. Wyniki juz wtedy sa omawiane przy czyms mocniejszym...
-
aankaa_baletnica=)
niezłe... ale tak z ich min nie wynika, żeby jakoś cierpiały... Wygląda jakby im to szczególnego problemu i bólu nie sprawiało...
W ogóle na niektórych kawałkach filmu to ja nie wiem gdzie te dziewczynki mają głowy, a gdzie nogi... tak są powyginane...
Niezłe jest to zdjęcie jak taka dziewczynka w zielonym kostiumie leży na krześle, a nogi ma rozłożone na szpagat turecki... dokładniej to na coś o wiele ponad szpagat turecki, tak na ziemi ma te nogi...
:shock:
W ogóle na niektórych kawałkach filmu to ja nie wiem gdzie te dziewczynki mają głowy, a gdzie nogi... tak są powyginane...
Niezłe jest to zdjęcie jak taka dziewczynka w zielonym kostiumie leży na krześle, a nogi ma rozłożone na szpagat turecki... dokładniej to na coś o wiele ponad szpagat turecki, tak na ziemi ma te nogi...
:shock:
-
śnieżka_balerina
-
aankaa_baletnica=)