Gimnastyka artystyczna/sportowa

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

Zgadzam sie z Klara w 100%. Nie raz zostawalam ofiara spiskow itd, strasznie to rujnuje psychike zawodniczek i wiele tych ktore moglyby cos osiagnac odchodzi. Byc moze przez to poziom naszych dziewczyn jest taki jaki jest. Zostaja silniejsze psychicznie, z bardziej kreatywna pania trener, a nie najlepsze... Przez 8 lat, mniej wiecej raz w miesiacy bylam swiadkiem tego co sie dzieje w noc przed zawodami. Wyniki juz wtedy sa omawiane przy czyms mocniejszym...
Nena

Post autor: Nena »

Przerywając...

http://youtube.com/watch?v=eYCCvv5SQ8o

Biedne dzieciaczki.
raisa

Post autor: raisa »

Rzeczywiście...
a widziałyście ból w ich oczach...to było coś niesamowitego. Ale bły takie spokojne i trochę zagubione...
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

niezłe... ale tak z ich min nie wynika, żeby jakoś cierpiały... Wygląda jakby im to szczególnego problemu i bólu nie sprawiało...
W ogóle na niektórych kawałkach filmu to ja nie wiem gdzie te dziewczynki mają głowy, a gdzie nogi... tak są powyginane...
Niezłe jest to zdjęcie jak taka dziewczynka w zielonym kostiumie leży na krześle, a nogi ma rozłożone na szpagat turecki... dokładniej to na coś o wiele ponad szpagat turecki, tak na ziemi ma te nogi...
:shock:
neda

Post autor: neda »

Dla mnie to jest straszne :? Nie wiem czemu ale to nie wzbudza we mnie podziwu tylko [size=9:a96509386a]obrzydzenie(może za duże słowo)[/size:a96509386a]
śnieżka_balerina

Post autor: śnieżka_balerina »

nie mogłam się powstrzymać! Oni są cudowni !!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Kh4XXuAzuy4&mode=related&search=
Maron

Post autor: Maron »

http://www.youtube.com/watch?v=c2xcAk-V4ng
początek i sam pomysł mnie rozwalił :lol:

a na filmiku z braćmi Kalutskimi pachne mi elastopatią... bo to na hipermobilność jest zbyt wiele ;)
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

oni chyba mają coś ze sobą, bo to nie jest normalne... ale wygląda nieźle :shock: chociaż czasami obleśnie (np. z tymi żebrami.. fuu)
terka:)

Post autor: terka:) »

a mi się robi niedobrze jak na nich patrzę :? osobiście nie chciałabym się tak wyginać... wolę nie straszyć ludzi na ulicach :wink: ale naprawdę i serio oglądając filmik myślałam że im zaraz rączki połamią albo wypadną z zawiasów..
Agasiek

Post autor: Agasiek »

porażające.. :roll:
ODPOWIEDZ