ELITE s.c. - wyłączny dystrybutor Grishko w Polsce

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
groteska

Post autor: groteska »

Nom, zauwazylam... Torby i etui chyba zdrozaly... Reszty nie sprawdzalam.
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

A, faktycznie! Nie wiecie do czego jest ta taśma? :)
gonia

Post autor: gonia »

taśma jest do point :)) może coś w stylu troczek?

i souveniry zdrożały :x
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

tez mi sie tak wydaje,ale do nazwy elastyczna taśma pasowało by również coś takiego (o co osobiscie ,poki co firmy grishko nie posądzam) http://img527.imageshack.us/my.php?image=bh310pje1.jpg
ELITE

Post autor: ELITE »

Witam Serdecznie!!!

Niebawem zamieścimy zdjęcie elastycznej tasiemki. W swej strukturze przypomina ona nieco elastyczny bandaż o szerokości 3 cm. Niektórzy producenci point fabrycznie wszywają taką tasiemkę.

W kwestii cen - Grishko na początku tego roku podniosło ceny wszystkich swych artykułów, z czego wynika delikatna podwyżka niektórych cen w naszym katalogu. Podstawowy asortyment (pointy, baletki, wkładki) pozostawiliśmy bez zmian.

Pozdrawiam Gorąco :-)
Magdalena Tonn
Natalia4;)

Post autor: Natalia4;) »

Właśnie przymierzałam się do zakupu tej spódniczki:
http://www.elite-online.pl/katalog/251_0401.htm
Ale zauważyłam że zniknął rozmiar M. :( Dlaczego? I czy jest szansa że jeszcze się pojawi? A długość 32 cm. to jest w najdłuższym miejscu?
Gość

Post autor: Gość »

wydaje mi sie, ze to co jest na stronie to rzeczy, ktore sa dostepne aktualnie w sklepie, ale chyba cala reszte oferty Grishko mozna zamowic, tyle ze trzeba poczekac na sprowadzenie

najlepiej napisac do Elite
ELITE

PROMOCJA !!!

Post autor: ELITE »

Witam Serdecznie!!!

Z radością informujemy, iż w okresie wakacyjnym ( lipiec i sierpień ) każdy Kupujący otrzyma rabat w wysokości 5%.

Pozdrawiam Gorąco :-)
Magdalena Tonn
ELITE s.c.
Natalia4;)

Post autor: Natalia4;) »

Dziewczyny a czy któraś z Was zamawiała z Elite coś co musieli dopiero sprowadzić bo nie było w sklepie? Bo ja się tak zastanawiam czy zamawiać tą spódniczkę czy nie bo chciałabym ją na obóz 29.07 a dostałam odpowiedź że trzebaby czekać 6-8 tygodni :( Jak myślicie-czy jest szansa że przyszłoby do 4-5ciu tygodni??... :(
A jeśli się zamawia coś co jest na stanie to ile się czeka?? Bardzo Was proszę o info.
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Dwa tygodnie to się rzadko zdaża:)
Zazwyczaj od 2-4,5 dni.
A jak nie ma w sklepie to 7-8 tygodni.
ODPOWIEDZ