Klasyka - Lublin - zajęcia
10 lat za puźno
Hym ....
Mam 14 lat (ukończone) i chciałabym zacząć chodzić na balet , prawdemówiąc to marzyłam o tym od dziecka ale mama mi tego zabroniła czy jest jakaś szansa że jeżeli dam z siebie 250 % to moge uczestniczyć w zajęciach ??
Sprawszałam w SOB ale tam przyjmują do 8 lat :cry: czy ktos zna jakąś szkołe albo ognisko do kturego moge uczęszczać ?? :?:
Mam 14 lat (ukończone) i chciałabym zacząć chodzić na balet , prawdemówiąc to marzyłam o tym od dziecka ale mama mi tego zabroniła czy jest jakaś szansa że jeżeli dam z siebie 250 % to moge uczestniczyć w zajęciach ??
Sprawszałam w SOB ale tam przyjmują do 8 lat :cry: czy ktos zna jakąś szkołe albo ognisko do kturego moge uczęszczać ?? :?:
ach znalazłam
Dzielnicowy Dom Kultury SM "Czechów"
ul. Kiepury 5a
tel. 741 99 11
ognisko baletowe (41 zł grupy młodsze, 46 zł grupy starsze),
Centrum Kultury
ul. Peowiaków 12
tel. 532 87 00
zespół Taneczny "Rytm" (35 zł miesięcznie :D
jeszce troszke poszukam zapisy są od września !!
ul. Kiepury 5a
tel. 741 99 11
ognisko baletowe (41 zł grupy młodsze, 46 zł grupy starsze),
Centrum Kultury
ul. Peowiaków 12
tel. 532 87 00
zespół Taneczny "Rytm" (35 zł miesięcznie :D
jeszce troszke poszukam zapisy są od września !!
dzwoń koniecznie po 15, najlepiej później. możesz sie tez tam wybrać pon - piątek 16.30 - 19.30, sob 9.30 - 12.
po prostu, jeżeli masz jakieś podstawy, o czytm juz pisałam i jeżeli porozmawiasz z dyrektor Kowaczyk to bedzie moza jakos sie umówić :wink:
w zeszłym roku doszedł do naszeg grupy chłopak (chyba 15 czy 16 lat?) ale szybko zrezygnował... ale oczywiście nie strasze :lol:
po prostu, jeżeli masz jakieś podstawy, o czytm juz pisałam i jeżeli porozmawiasz z dyrektor Kowaczyk to bedzie moza jakos sie umówić :wink:
w zeszłym roku doszedł do naszeg grupy chłopak (chyba 15 czy 16 lat?) ale szybko zrezygnował... ale oczywiście nie strasze :lol: