Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Hm... z nią nie jest dobrze, bo ukazał się tylko jeden numer, a powstała ona w zeszłym roku. Jest to częściowo moja wina, ale nie miała czasu na jej prowadzenie, gdyż w tym roku odbywały się próby do dziadka, a trwały one nawet do 21:30, soboty też , a niedziele spektakle (cała redakcja tak miała). W tym roku postaram się to zmienić, ale tak właściwie to zastanawiam się na oddaniem jej redakcji komuś, kto ma na to więcej czasu.
pewności nie mam, choć ostatnio jedna z tancerek - adeptka widząc podczas biennalowego pokazu uczennice poznanskiej OSB powiedziała, ze to "dziewczyna z jej klasy", wiec pewnie mozna. choc dyplom trzeba zdac chyba gdzie indziej (Warszawa, Łódź).
Witam!
Ja również chodzę do OSB w Poznaniu. Z tego co wiem to w '93 roku był uczeń który zdawał taki dyplom, nie wiem jak to wygląda teraz, ale zawsze można iść do sekretariatu się zapytać!
Już jutro 25 .III.07r. odbędzie się ,,Matura baletowa", w Teatrze Wielkim w Poznaniu. Uczestniczyc w niej będą nie tylko jak nazwa mówi maturzyści, ale i uczniowie od kl. I-IX.
P.S. Z wielkim smutkiem niestety muszę powiedzieć, że nie wystąpię na gali. Rekolekcje w czwartek mnie rozłożyły.