Czy tanczerze dbają o swoich fanów i jezeli tak,to jak

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Scarpia

Post autor: Scarpia »

Uhu! Ale się romantycznie zrobiło. Balety romantyczne przeważnie jednak źle się kończą... :wink:
Z tym, że ja akurat balety romantyczne u-w-i-e-l-b-i-a-m, tak więc trafnie to ujęłaś Cheryl, mimo swojego młodego wieku 8)
Kasia G

Post autor: Kasia G »

romantycznie czy mniej romantycznie, aczasem fan moze a nawet musi zrobić bardzo duzo dla swojego idola/idolki np. założyc mu i poprowadzić strone internetową, wspierać na duchu, gdy z róznych powodów jest gorzej i w ogóle byc kims z zewnątrz kogo tez sprawy baletu i tancerza obchodza - pokazac ze oni nie robią to tylko dla siebie i pedagogów, ale ze istnieja osoby na prawde zaangażowane w tę sztukę jako widziwie...

A wiec, Scarpio, moze warto przełamać trochę swej skromności i niesmiałosci? ;)
Scarpia

Post autor: Scarpia »

Dziękuję za tę ważną duszpasterską wskazówkę :wink: Czasem dobrze, że ktoś przypomni o pewnych sprawach. Przemyślę sobie te słowa... pewnie prędzej czy później "staną się ciałem"
Kasia G

Post autor: Kasia G »

dziś otrzymałam dowód ze WARTO - to nie oni mają dbac o nas, ale MY o NICH. Strasnzie jest im potrzebne, zeby wiedzieli, ze publicznosci nie jest wszystko jedno kto i jak tanczy :)
ODPOWIEDZ