Kolor baletek
-
śnieżka_balerina
-
mirrorball
-
Anna-Maria
Nati, przyszłym ciut za krótkie, więc muszę je odpruć i przyszyć nowe, ale na pewno mam stabilniejszą nogę niż jak miałam taką gumkę co dodawali do baletek, więc jestem bardzo zadowolona, no i nóżka ładniej się prezentuje ; ]
Jenn u nas tylko Kasia ma białe baletki, które zrobiła po części sama :lol: to jest historia dopiero :d musi Ci ją opowiedzieć ;]
Jenn u nas tylko Kasia ma białe baletki, które zrobiła po części sama :lol: to jest historia dopiero :d musi Ci ją opowiedzieć ;]
U nas w szkole do klasyki biale materialowe a rytmiki czarne materialowe.
Wydaje mi się,że w skórzanych noga się bardziej poci.
Satynowe faktycznie ślicznie wyglądają takie maleńkie,moja mlodsza siostra ma wlaśnie takie.
Wiem,że w akcesie mają w różnych kolorach a jak nie mają w danej chwili to można je u nich zamówić.
Maluchy mają calą podeszwę a my dzieloną.
Oczywiście gumki obowiązkowo na krzyż.
Wydaje mi się,że w skórzanych noga się bardziej poci.
Satynowe faktycznie ślicznie wyglądają takie maleńkie,moja mlodsza siostra ma wlaśnie takie.
Wiem,że w akcesie mają w różnych kolorach a jak nie mają w danej chwili to można je u nich zamówić.
Maluchy mają calą podeszwę a my dzieloną.
Oczywiście gumki obowiązkowo na krzyż.
U nas na lekcjach nie ma jako takiego wymogu co do koloru baletek, ale na występy to musimy mieć.... i tu uwaga, zaskoczenie....CZARNE ;) No chyba, że tanczymy w czymś innym niż baletki (np. w charakterkach). Generalnie raz w roku dla chętnych zamawiane są baletki w Akcesie (niech ich drzwi ścisną), ale są osoby (w tym ja :D), które nie trawią akcesowych baletek, więc kombinują jakieś inne :D
Jak na mój gust to nasze ognisko w ogóle jest za mało zdyscyplinowane :/
I tym małym zdankiem offtopu kończę mój wywód na temat baletek ;)
Jak na mój gust to nasze ognisko w ogóle jest za mało zdyscyplinowane :/
I tym małym zdankiem offtopu kończę mój wywód na temat baletek ;)